2777
2789
انقدر محبت کردی فکر میکنن وظیفته تازه عروس برای خودشونم اشپزی نمیکنه چه معنی داره هر هفته مهمون داری ...

اره عزیزم خیلی محبت کردم بهشون حالا میخوام کم کم محبت نکنم میترسم ناراحت بشن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من اصلا دوست ندارم ریختشونو ببینم به من ک زنگ نمیزنن به شوهرم زنگ میزنن به اون میگن میایم خدا شاهده ...

یعنی چی ما بچه داریم اذیت میشیم ؟ 

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
دیگه مهمون چی؟

من دیدم هی خانواده شوهرم میان دیدم تو یه شب سختمه همه رو دعوت کنم گفتم بزار یه بار فامیل من بیان همیشه نمیشه ک فک وفامیل اون بیان بخاطر همین زنگ زدم اونا رو خودم دعوت کردم البته خانواده ما هر وقت جایی شام دعوت باشن میگن من خودم شام درست میکنم میارم برای همین زیاد نگران فردا نیستم

[QUOTE=46401090]من دیدم هی خانواده شوهرم میان دیدم تو یه شب سختمه همه رو دعوت کنم گفتم بزار یه بار ف ...

نزدیک بیست نفرن مامانم گفت قورمه سبزی درست میکنه خاللم گفت سالادات بامن مامان بزرگم گفت کوفته میزارم زن داییم گفت برنج اینا با من یعنی من فردا فقط یه غذا درست میکنم با یه دسر

خیلی راحت بهشون بگو همه جا رسمه عروس و داماد خونه بررگترها میرن به شوهرت بگو که اصلا تو بقیه خانواده ...

شوهرم گفت امشب خودت و بزن به مریضی بعد بگو خیلی خسته شدم دیگه نیاین اینجا سری بعد خونه یکیون باشه من میگم بده میگه تو نگی من میگم مریض نمی تونه پذیرای کنه