2777
2789

سلام

من واسه تولد دوستم کادو خریدم حالا کم یا زیاد مهم اینه که من ارزش و احترام واسش قائل بودم 

وقتی تولد من شد حتی بهم تبریک نگفت اصلا به رو خودش نیورد بعد من پیش خودم گفتم شاید یادش نبوده جلوش ی بحث باز کردم و گفتم تولدم بوده بازم هیچی نگفت چند روز بعدش عکس کیکی که خواهرم واسم خریده بود رو گذاشتم بازم هیچی نگفت 

همین چند روز پیش تولد یکی از دخترای دانشگاه بود با اینکه من باهاش خیلی صمیمی ترم عکس اونو استوری کرده بود و بهش تبریک گفت 

امروزم جلوم گفت بنظرت واسه تولد اون یکی دوستم چی بخرم؟

خدایی ناراحت شدم دوست داشتم حداقل ی تبریک خشک و خالی هم به من می‌گفت ن اینکه استوری ببینه جلوش بگم اصلا به رو خودش نیاره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارهایی که کردی مثل پیش کشیدن موضوع تولد، استوری کردن کیک و ... یعنی شما توقع هدیه برای جبران داشتی، از سال دیگه چیزی نخر تا ذهنت اینقدر درگیر نشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کارهایی که کردی مثل پیش کشیدن موضوع تولد، استوری کردن کیک و ... یعنی شما توقع هدیه برای جبران داشتی، ...

ن توقع کادو نداشتم به هیچ عنوان 

ولی دلم میخواست ی تبریک بهم بگه یا حداقل ی استوری واسم بزاره حداقل اینکار که از دستش بر میومد

اینکه فهمید تولدمه و پیام نداد تولدت مبارک ناراحتم جالب اینه که استوریامو میدید و به رو خودش نمیورد 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بنظرم اسم این دوستی نیس باهاش زیاد صمیمی نشو و ارتباطتو کم کن

همینکارو میکنم

جالب اینه مثلا واسه تولد ایشون پا شدیم رفتیم کافه ولی ما خودمون پول کیکمون رو حساب کردیم

معمولا وقتی کسی تولدشه و میگه بچه ها بیاین کافه باید خودش برنامه بچینه و ..... ن اینکه هم کادو ببریم هم پول چیزی که خوردیم رو بدیم

میگفتی از همونی که برا من خریدی بخر

وای😂🤣

خیلی رو میخواد بدونی تولد دوستته استوریاشو هم سین بزنی ولی تبریک نگی

کسی نیست بهش بگه آدم حسابی حداقل استوری هارو نبین

چقد از این ادمای از خودراضی بدم میااد😑 مطمئن باش رفیق صمیمیت نیست رابطه تو باهاش کم رنگ تر کن

همینکارو میکنم 

من توقع کادو نداشتم ولی مطمعنم پول داشت که واسم کادو بخره

حالا کادو این وسط مهم نیست حداقل نمیتونست س استوری تبریک بزاره؟چطور واسه اون دختری که سالی یکبارم توی دانشگاه نمیبینه استوری میزاره ولی واسه من نه؟

خیلی رفتارای بدی داره من که اصلا نمیتونم درک کنم 

اهه خاک تو سر دوستت

خیلی ناراحتم 

بیشتر اونجایی شکستم که گفت بنظرت واسه فلان دوستم چی بخرم تولدشه

همینکارو میکنم من توقع کادو نداشتم ولی مطمعنم پول داشت که واسم کادو بخرهحالا کادو این وسط مهم نیست ح ...

بعضیا ادمارو خودمون گنده میکنیم ک بعدش اینطوری مارو نادیده بگیرن 

ادمی ک بهت بی احترامی میکنه اصلا ارزش احترام از طرف تورو ندارع

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
بعضیا ادمارو خودمون گنده میکنیم ک بعدش اینطوری مارو نادیده بگیرن ادمی ک بهت بی احترامی میکنه اصلا ار ...

دقیقا باهاتون موافقم 

من اگه بودم اصلا روم نمیشد خودمو بزنم به اون راه

منم گفتم واسه روز تولدش شروع میکنم به استوری الکی گذاشتن واسه تولد این و اون تا ببینه واسه خودش نمیزارم