2777
2789
عنوان

ماشین شوهرم به نام مادرشه

210 بازدید | 20 پست

شوهرم ماشین خریده ولی چون ما خونه مادرش میشینیم نمیتونه به نام من یا خودش کنه چونکه میگه باید یا قبض آب و برق ببری یا قولنامه خونه ک نشون بدی این شهر زندگی میکنید منو اینطوری قانع کرد بنظرتون من حق ندارم ناراحت بشم ک ماشینش به نام مادرش باشه ؟

نه عزیزم اصلا همچین چیزی نیست

یه دیقه پستچی میاد دم در که ببینه اونجا ساکن هستید یا نه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مستاجرا چطوری ماشین میخرن؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مال تهرانیم بچم متولد اینحا ب نام اون زدیم گف باید قولنامت بیاری، شوهرم 600تومن داد ب بنگاهی گف ی قولنامه بده براش نوشت.. ما جایی ک هستیم ن مستاحریم ن واس خودمون

ی قولنامه الکی کافیه برا کد پستی و رهگیری