2777
2789
عنوان

پرخوری بچه در مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته، منم به همین فکر کردم قبل از ایجاد تاپیک. ولی گفتم این سایت مختص بچه‌داریه، تربیت بچه هم جزو م ...

عزیزم ما که نمی‌تونیم به بچه مردم تربیت یاد بدیم 

اگر همچین فردی ببینیم فقط میتونیم متاسف بشیم 

بچه خودمون هم باشه بازم تا تو موقعیتش نباشیم نمیدونیم باید چیکار کنیم 

اینکه من الان بیان بگم اگر بچم این کار و کنه ال میکنم بل میکنم حرف الکیه 

تا تو موقعیت آدم قرار نگیره نمیتونه تصمیم بگیره 

ممنونم از شما عزیزم.♥️🌹اگه مادر بشم روش پدر شما رو سرلوحه‌ی تربیت بچه‌ام قرار خواهم داد. 🤣

انشاا... البته فکر نکنم برا گودزیلاهای‌ الان جواب باشه 😂😂😂منه دهه‌ هفتادی  زبون نداشتم

عزیزم ما که نمی‌تونیم به بچه مردم تربیت یاد بدیم اگر همچین فردی ببینیم فقط میتونیم متاسف بشیم بچه خو ...

کاملا درسته. شاید من چون خودم مادر نیستم درک واضحی از این پدیده ندارم و افراط میکنم.

البته پسر من عاشق املت.یکبار درست کردم اندازه ۵ نفر همش میگفت کمه همسرم گفت بیا ما نخوریم وقتی خودش نتونست بخوره اون موقع من باهاش حرف میزنم‌ که چشمت‌ باید سیر باشه زیاده خواه نباشی و اینا. در کمال ناباوری همشو‌ با نون خورد و ما موندیم‌ یه مشت تربیت😐😐😂😂

البته پسر من عاشق املت.یکبار درست کردم اندازه ۵ نفر همش میگفت کمه همسرم گفت بیا ما نخوریم وقتی خودش ...

وای خداااااایاااااا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 الهی گوشت بشه به رونش، من مطمئنم تو خونه‌ی خودتون اینجوریه و در حضور دیگران بهترین ورژن خودش رو ارائه میده این وروجک♥️♥️♥️♥️♥️. خیییییلی بامزه گفتین. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

البته پسر من عاشق املت.یکبار درست کردم اندازه ۵ نفر همش میگفت کمه همسرم گفت بیا ما نخوریم وقتی خودش ...

توی کلاه قرمزی یه بار فامیل دور میخواست یه چیزی به بچه‌اش یاد بده، آقای مجری هم با انواع اقسام روش‌های تربیتی بهش میگفت که این کار رو کن اون کار رو کن، آخرش بچه به هیچ صراطی مستقیم نشد، فامیل دور برگشت گفت: آقای مجری، اجازه بدین من یه بار این بچه رو بزنم.

الان شما هم باید به همسرتون میگفتین عزیزم اجازه بده من یه بار این بچه رو بزنم. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای خداااااایاااااا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 الهی گوشت بشه به رونش، من مطمئنم تو خونه‌ی خودتون اینجوریه و ...

ممنونم عزیزم بهترین ورژنش‌ اینه بخوره جوری که من نبینم‌ حرص بخورم‌  همشم تاکید میکنه مامان یه دونه برداشتما😁😁