2777
2789
عنوان

پرخوری بچه در مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 90 پست
من والا تا حالا همچین بچه ای ندیدم و نخواهم دید

اتتتتفاقا من دیدم

یه بچه‌ای دقییییقا این شکلی بود در کودکیش، الان بزرگساله و خودش هم بچه داره، باور کنین جز خودش احدی براش مهم نیست، زمانی که ما مراسم داشتیم و کار عالم ریخته بود رو سرمون و فرصت سرخاروندن نداشتیم، این آدم اومد و بچه‌ی نوزادش رو انداخت رو سر ما، خودش رفت دنبال خرید لباس برای اون مراسم، شش نفر آدم بودیم برای انجام کارها، چهار نفر بچه‌ی اون خانوم رو نگه‌داشته بودن، من و یکی دیگه بلانسبت داشتیم جون میکندیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم‌ که الان میگن😂😂😂😂😂

بخدا که شیوه‌ی پدر بزرگوارتون رو به شدت پسندیدم، اگر بچه‌دار بشم و بچه‌ام چیز اضافه بخواد دقققققیییییقا همین کار رو میکنم. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اتتتتفاقا من دیدمیه بچه‌ای دقییییقا این شکلی بود در کودکیش، الان بزرگساله و خودش هم بچه داره، باور ک ...

خب شما نباید مسیولیت بچه اون آدم رو قبول میکردین قدرت نه گفتن نداشتید 

اون تربیتش غلط بود شما هم با قبول کردن مسولیت بچش بدترش کردید 

بخدا که شیوه‌ی پدر بزرگوارتون رو به شدت پسندیدم، اگر بچه‌دار بشم و بچه‌ام چیز اضافه بخواد دقققققیییی ...

لطف داری عزیزم منم همین شیوه رو رو پسرم‌ انجام دادم‌ همون جور هاج واج مونده بود😂😂

شاید ولی این کارو کنن‌ عمرا دیگه فقط خودش‌ ببینه😂😂😂

😂😂😂 

اصلا نمی‌دونم ما چرا داریم در مورد بچه و تربیت پدرو مادری حرف میزنیم که نه دیدم و اون بیچاره ها خبر دارن که تو سایت جنجال شده به خاطر کارشون 🤣🤣🤣🤣🤣

خب شما نباید مسیولیت بچه اون آدم رو قبول میکردین قدرت نه گفتن نداشتید اون تربیتش غلط بود شما هم با ق ...

متاسفانه من صاحب نظر نبودم وگرنه نه میگفتم به چه بزرگی. این آدم حتی از ما نطر هم نخواست چون ما رو در حدی نمیبینه که بخوایم نظر بدیم، دستور فرمود بچه‌ام رو نگه دارین، سه بعدازظهر بچه‌اش رو آورد گذاشت و رفت و یک نصفه شب اومد، ما رو در عمل انجام شده گذاشت، ما هم نمیتونستیم بچه رو بذاریم تو کوچه.

اینجور آدما احتمالا و خوشبختانه به پستتون نخورده، اینا خودشون رو صاحب همه‌ی عالم میدونن، مقابله باهاشون به سادگی یه نه گفتن نیست.

😂😂😂 اصلا نمی‌دونم ما چرا داریم در مورد بچه و تربیت پدرو مادری حرف میزنیم که نه دیدم و اون بیچاره ...

درسته، منم به همین فکر کردم قبل از ایجاد تاپیک. ولی گفتم این سایت مختص بچه‌داریه، تربیت بچه هم جزو مهم بچه‌داریه، گفتم یه همفکری بکنیم راجع به این شیوه‌ی تربیتی.

متاسفانه نتونستم انگار درست منظورم رو برسونم، همه اصل مطلب رو ول کردن چسبیدن به مال و منال اونا و حسادت استارتر.

من میخواستم به هم دیگه بگیم که در اینجور موارد باید با کودک چجوری رفتار کرد، روش‌های تشویق و تنبیه یاد بدیم به هم، از تجربه‌هامون بگیم.

نمیدونستم همه چی در نهایت به خاله‌زنکی ختم میشه.