2777
2789
عنوان

پرخوری بچه در مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 90 پست

یکبار سر غذا من اون موقع بچه ۸ یا ۹ ساله بودم‌ گفتم من سبزی میخام زیاد این کم‌ بابام پاشد اندازه چند تا سبد سبزی شست گفت همش‌ باید بخوری انقد بهم خندیدن تا یه مدت هر جا سبزی میدیدم‌ جیغ میکشیدم😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که گفتین درسته باید بچه تربیت بشه و به سهم خودش قانع ولی خود اون استارتر اینم گفت که پدرو ماد ...

من نمیدونم برای درست شدن تربیت بچه دقیقا چه اقداماتی کردن، آیا بردنش پیش مشاور کودک؟ آیا بردنش پیش دکتر تغذیه؟ کتاب‌های رفتارشناسی کودک خوندن؟ بردنش برای رفتاردرمانی؟ آیا روانشناس ADHD یا اختلالات تغذیه تشخیص داده و برای درمان اقدام کردن؟؟ اگر این کارارو کردن که هیچ ولی اگر فقط به قلب درد گرفتن اکتفا کردن کارشون به عنوان والد غلطه.

عزیزم، قربونتون برم، من دارم میگم با کار غلط استارتر کاری ندارم، اگه حسوده ایشالا میره پیش رواندرمان ...

بلاخره یاد میگیره مادر هم یاد نده از طرف جامعه بدتر یاد میگبره والا تو این روزگار بنظرم خودخواهی از خیر خواهی بیستر به درد میخوره خوبی کنی آخرش تف میکنن صورتت پشتت بد میگن مثل استارتر

یکبار سر غذا من اون موقع بچه ۸ یا ۹ ساله بودم‌ گفتم من سبزی میخام زیاد این کم‌ بابام پاشد اندازه چند ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا که تربیت نسل قدیم بههههترینه، الان فقط بلدن بچه رو لوووووس کنن.

من نمیدونم برای درست شدن تربیت بچه دقیقا چه اقداماتی کردن، آیا بردنش پیش مشاور کودک؟ آیا بردنش پیش د ...

ما که تو خونشون نیستیم بدونیم چیکار کردن چیکار نکردن 

اینجورم که گفت وضعشون خوبه و چند تا ملک و زمین برای همین بچه کنار گذاشتن 

پس نمیشه نسبت به بچه بی تفاوت باشن حتما تلاششون رو میکنن 

شاید اصلا اون بچه اینجوری که استارتر گفت نباشه و استارتر اغراق کرده باشه 

آخه اصلا غذای خاصی تو بشقاب اون بچه نبود که بخواد براش تاپیک بزنه 

ما که تو خونشون نیستیم بدونیم چیکار کردن چیکار نکردن اینجورم که گفت وضعشون خوبه و چند تا ملک و زمین ...

استارتر مشخصا مریضه ، درد درد حسادتهههههه نه بچههههههه بچه بهونه اس حیف خانواده اون نفهمیدن چه شغالی وارد حریم خونه اشون شده خورده نشسته اموالشونو چک کرده درمورد بچه اش نشسته تاپیک زده .

ما که تو خونشون نیستیم بدونیم چیکار کردن چیکار نکردن اینجورم که گفت وضعشون خوبه و چند تا ملک و زمین ...

تکرار میکنم که من با استارتر کاری ندارم. من میگم والدین بچه باید به هر طریقی بهش یاد بدن که مهمان که داریم شما باید اجازه بدی اول مهمان غذا بکشه، نگاه کنی ببینی هر کس چقدر سهم داره خودتم به سهمت قانع باشی.

بخدا کار سختی هم نیست، من یه گربه دارم که زبون نمیفهمه، از بچگی بزرگش کردم، این میاد کنار سفره، شاید باورتون نشه، اولا یاد دادم فاصله‌اش رو از سفره حفظ کنه، بعد هم با دست اجازه میگیره غذا میخواد، همیشه‌ی خدا اندازه‌ی سه چهار تیکه که خورد میره کنار. من به گربه یاد دادم، به بچه یعنی نمیشه یاد داد؟ اگه اینجوریه که من خودم قید بچه‌دار شدن رو کلا بزنم.

استارتر مشخصا مریضه ، درد درد حسادتهههههه نه بچههههههه بچه بهونه اس حیف خانواده اون نفهمیدن چه شغالی ...

اگر فرض کنیم که اصلا همچین تاپیک و استارتری وجود نداشته و ما به چشم خودمون همچین کودکی دیدیم چی؟ ما که خودمون میدونیم حسود و شغال نیستیم، ما خودمون ببینیم یه بچه‌ی نه ساله اعتدال بلد نیست چی میگیم؟ یادمون باشه که تربیت فرزندان ما به خودمون مربوط نیست، اون بچه بزرگ شده و عضو مستقلی از جامعه خواهد شد و دهان ما و فرزندانمان را نیز سرویس خواهد نمود. اون موقع نظرمون چیه؟

تکرار میکنم که من با استارتر کاری ندارم. من میگم والدین بچه باید به هر طریقی بهش یاد بدن که مهمان که ...

خب شما از کجا میدونی که اصلا اون استارتر راست گفته 

از کجا میدونید رفتار والدین اون بچه چیه 

من ولی به استارتر کار دارم چون طبق گفته های استارتر قضاوت شد اون بچه 

در صورتی که شاید هیچ کدوم از کارا رو نکنه 

شما با اون استارتر کار ندارید 

منم با اون بچه کار ندارم چون ندیدمش که بخوام قضاوتش کنم 

خب شما از کجا میدونی که اصلا اون استارتر راست گفته از کجا میدونید رفتار والدین اون بچه چیه من ولی به ...

دوباره تکرار میکنم

با استارتر و قضاوتش کاری ندارم، من فرض میکنم خودم همچین بچه‌ای دیدم، یا شنیدم از یکی، غلط هم میکنم که قضاوت کنم، قضاوت کار قاضیه، قاضی هم میدونین کی قضاوت میکنه؟ زمانی  که این بچه که اعتدال بلد نیست و به سهم خودش قانع نیست میاد حق بچه‌ی من و شما رو بالا میکشه یه آبم روش، اون موقع ما میغتیم دنبال عدالت و دادگاه، قاضی هم میاد قضاوت میکنه.

دارم میگمممم چرا من بچه‌ام رو درست تربیت نکنم که بچه‌ام سقز دهن این و اون بشه؟؟ تربیت بچه از همه چیز عزیزتره، از ملک و املاکش مهم‌تره و به من و شما هم مربوطه.

دوباره تکرار میکنمبا استارتر و قضاوتش کاری ندارم، من فرض میکنم خودم همچین بچه‌ای دیدم، یا شنیدم از ی ...

نمیشه طبق فرضیات شما نظر داد که عزیزم 

من تا حالا همچین بچه ای ندیدم هیچ جا 

پس نمیتونم حرف استارتر اون تاپیک رو باور کنم 

اگر فرض کنیم که اصلا همچین تاپیک و استارتری وجود نداشته و ما به چشم خودمون همچین کودکی دیدیم چی؟ ما ...

میخوای بدونی چی میشه ؟ چاق میشه میره جامعه طلبکار ولی میبینه نه خبری نیس جامعه پر شغاله خودش رو درست میکنه تو خانواده ای که صبر و تحمل یاد ندن روزگار یاد میده . متاسفانه منم همچین بچه ای دو تربیتش رو اشتباه میبینم ولی قرار نیست ازش عکس بگیرم بزارم اینجا خیلی بده اینکار همونقدری که تربیت مادر و پدر اشتباه باشه کار استارتر هم فرقی نداره . بعدشم ونسان هنوز تا ۲۵ سالگی جا داره برا تشکیل ذهنش آدم هر چیزی رو نمیفهمه من خودم بچگی با صدای بلند غذا میخوردم خانواده میگفت فامیل میگف ولی این منو بیشتر لج مینداخت دیگه آخرش عادت شده بود کمی بیرون رعتم جامعه رو دیدم نسبتا درست شده