2777
2789
عنوان

پرخوری بچه در مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 90 پست
فدات عزیزم.ولی خب باید کنترل بشه بچه حتی از این سن میوه یا شکلات یه دونه برمیداره میدونه دوتا مجاز ن ...

عزیزم، مشخصه که بچه‌ی فهیمی تحویل جامعه خواهید داد، سپاس از درک شما زیبا ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو بدتر ، استارتر پولشو نداده که زر نوقوف میزنه پول شکمشو مامانش داده مشکلی هم ندارن ، فعلا که اینطر ...

منم همینو گفتم 

کار اون بچه اصلا تایید شده نیست آدم باید درک داشته باشه 

ولی کار استارتر از اونم بدتره 

میگه میاد خونه ما هم یه مرغ درسته میخوره با یه عالمه گوشت 

ببرمش سوپر مارکت یه میلیون پیاده می‌کنه منو 😐مگه مجبوری بچه مردم ببری سوپر مارکت بعد بیای حرف الکی بزنی 

اونش دیگه به مامانش مربوطه با خوردن اون هیچ صدمه ای به اون نرسیده قشنگ بوی سوختگی و حسادت میاد فقط ی ...

آخه به چی باید حسادت بشه؟؟

همین مامان بچه که میفرمایین به خودش مربوطه بچه‌ای تربیت کرده که حد و مرز حالیش نیست، گوشت خورشتارو خالی کرده تو بشقاب خودش و نفهههمیده بقیه مهمونا با آب خورشت غذاشونو خوردن و گوشت نخوردن و براش مهم هم نبوده، همین بچه فردا بزرگ میشه، سر راه بچه‌ی شما سبز میشه، حق و سهم بچه‌ی شما رو بالا میکشه و براش مهم نمیشه که بچه‌ی شما گشنه موند، اونموقع هم میگین به مامانش مربوطه؟؟؟

اصلا در بی ادبی و بی تربیت بودن اون بچه شکی نیست ولی کار استارتر از اون بچه هم بدتره

واقعا که بچه ۹ ساله سن رشدشه بازد کلی ویتامین پروتئین به بدنش برسه هر مادری که بچش غذا نمیخوره براش عذابه چون بزرگ شه کم خونی چوکی استخوان و هزار درد و مرض میگیره بچه تازه میخواد قد بکشه بازی کنه کلی درس بخونه چرا نباید غذا بخوره این حرفا فقط از حسادت میاد 

واقعا که بچه ۹ ساله سن رشدشه بازد کلی ویتامین پروتئین به بدنش برسه هر مادری که بچش غذا نمیخوره براش ...

خونه خودش بده بخور ولی تو مهمونی و وقتی مهمون میاد باید به بچه یاد داد اعتدال داشته باشه چون فقط خودش نیست. در قالب قصه و یا داستان یا اگه درک درستی داره مستقیم مادر توجیه کنه بچه رو

واقعا که بچه ۹ ساله سن رشدشه بازد کلی ویتامین پروتئین به بدنش برسه هر مادری که بچش غذا نمیخوره براش ...

من که خوردن اون بچه رو ندیدم اصلا 

از کجا معلوم اصلا دروغ نگفته باشه که این کارا رو می‌کنه 

ولی کار استارتر خیلی بدم اومد که از بشقاب غذای بچه عکس گذاشته 

اون بی ادبی که گفتم برای کارای دیگه بچه تو تاپیک دومش بود 

منم همینو گفتم کار اون بچه اصلا تایید شده نیست آدم باید درک داشته باشه ولی کار استارتر از اونم بدتره ...

فرمایش شما کاملااا صحیح و متین، اصلا کار استارتر از بیخ و بن غلط.

ببینین فرض کنیم من تو یه موقعیتی هستم میخوام به بچه محبت کنم میگم خاله پاشو بریم برات بستنی بخرم، من آدم بی‌ظرفیتی هستم بچه جای یدونه بستنی دو تا برداره فشارم میفته! این مشکل منه و باید برم حلش کنم.

ولی آیا مامان اون بچه نباااید قبلا بهش یاد بده که چشم و دلت سیر باشه؟ نباید یاد بده که به حقت قانع باش و حدت رو بدون؟؟

آخه به چی باید حسادت بشه؟؟همین مامان بچه که میفرمایین به خودش مربوطه بچه‌ای تربیت کرده که حد و مرز ح ...

شاید به پول اشون آدمایی که بچه رو هدف قضاوت قرار میدن در حقیقت به در میگن دیوار بشنوه بچه فقط یه وسیله اس که باهاش به مادره قضاوت بشه و توهین میشه  مگه پولشو اون میده زر موقوف میزنه اون خودش اضافی خوره اونجا تو اون مهمونی از لطف و بزرگی اون خانواده دعوت شده نون و نمک اشون رو میخوره پشت بچه اش که بیچاره معصومه ۹ سالشه مهمل میبافه فقط یه مریض اینکارو میکنه

فرمایش شما کاملااا صحیح و متین، اصلا کار استارتر از بیخ و بن غلط.ببینین فرض کنیم من تو یه موقعیتی هس ...

اینایی که گفتین درسته باید بچه تربیت بشه و به سهم خودش قانع 

ولی خود اون استارتر اینم گفت که پدرو مادرش هر چی میگن گوش نمیده مادرش قلب درد گرفته از دست بچش 

پس این نشون میده پدرو مادرش بی توجه نبودن به تربیت بچه 

اینایی که گفتین درسته باید بچه تربیت بشه و به سهم خودش قانع ولی خود اون استارتر اینم گفت که پدرو ماد ...

بنظرم‌ وقتی گوش نمیده باید یکبار مثل خودش رفتار کنی😁😁😁یعنی سر سفره کل گوشت برداری و آب خورشت بدی بهش ببینی خودش دوس داره رفتارش درسته.منو یاد یه خاطره انداخت😂😂

شاید به پول اشون آدمایی که بچه رو هدف قضاوت قرار میدن در حقیقت به در میگن دیوار بشنوه بچه فقط یه وسی ...

عزیزم، قربونتون برم، من دارم میگم با کار غلط استارتر کاری ندارم، اگه حسوده ایشالا میره پیش رواندرمانگر و از حسودیش کوتاه میاد.

من دارم میگم چراا ما به عنوان والد، نباید به بچه یاد بدیم که بچه جااااان سهم شما اینقدره، بقیه هم سهمی دارن، کل دنیا در اختیار شما نیست که همه‌ی دنیارو قورت بدی که ویتامین و پروتئین بدنت کم نشه، اعتدااال داشته باش.

من میگم این پسردایی استارتر یه نمونه‌اس، در کل ما باید به بچه‌هامون اعتدال رو یاد بدیم.

خونه خودش بده بخور ولی تو مهمونی و وقتی مهمون میاد باید به بچه یاد داد اعتدال داشته باشه چون فقط خود ...

مهمونی و خونه خودشونه مهمون استارتر بوده مثل اینکه زر موقوف میزده انگار پول غذا رو داده در حالی که خودش اونجا از نون و نمک اونا میخورده