2777
2789
عنوان

پرخوری بچه در مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 90 پست
دقیقا عکسی که گذاشت ۵ تا گوشت قلقلی داخلش بود و یه مقدار پلو من بهش گفتم گفت من از نصف بشقابش گذاشتم ...

والا عکس کل بشقاب بود نمیتونم حرص این آدمارو درک کنم... من اصلا سر سفره نمیتونم به بشقاب کسی نگاه کنم خودمم میزبان باشم یکی دوبار بیشتر تعارف نمیکنم چون میگم طرف معذب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این که کار استارتر به عنوان یه فرد بزرگسال اشتباه بوده دلیل نمیشه ما از تربیت به شدت افتضاح و اشت ...

نمیدونم چی دیدین که میگین افتضاح چون دو تا تیکه گوشت اضافه برداشته؟! 

والا عکس کل بشقاب بود نمیتونم حرص این آدمارو درک کنم... من اصلا سر سفره نمیتونم به بشقاب کسی نگاه کن ...

تاپیک بعدیش رو‌ندیدی 

من تو تاپیک اول نبودم 

تاپیک دوم دیدم وحشت کردم گفتم واقعا همچین بچه ای هست 

گفتم چقدر بی ادب هست این بچه 

بعد رفتم تاپیک قبل دیدم غذای بچه رو 😐 

شاید اگر عکس نمیذاشت اینقدر بهش حمله نمیشد 😂 آخه عکسی که گذاشت چیز خاصی تو بشقابش نبود 

برگشته گفته این بچه یه دیس گوشت قلقلی رو خالی کرده بشقابش 

اینکه بچه‌هاتو ول کنی خونه مردم هرجوری دوست دارن رفتار کنند که واقعاً زشته،یا مثلاً یاد نگیرن سهم خو ...

من میگم در مقابل رفتار زشت بچه‌های ما هر کس یه ریعکشنی داره، یکی ممکنه هیچی نگه یکی ممکنه سر بچه داد بزنه یکی هم ممکنه از بشقاب بچه عکس بگیره آپلود کنه تو نینی سایت، من کاری با رفتار بزرگسالان ندارم که، من میگم چرا در مقابل حد و مرزی که به بچه‌هامون یاد نمیدیم از دیگران طلبکاریم؟!

درکل لپ کلام خوردنی برا خوردنه خوشش نمیاد دعوت نکنه

آره کاااملا درسته، ادم مهمون دعوت میکنه کلی تدارک میبینه که مهمون بیاد بخوره دیگه، نمیگم بشینه تماشا کنه که!

من میگم استارتر گفته این بچه نه سالشه و بی ملاحظه‌اس، این مگه نشونه‌ی تربیت اشتباه نیست؟؟

با بچه ی پر خور کاریش نمیشه کرد من پسرم ۴ سالشه ماشاا... از اولم خوب شیر میخورد الانم‌ خونمون خوب غذا اینا میخوره ولی مهمون اینا می ریم دیر شام یا ناهار میدن بهش کیک اینام‌ میدم تو راه که طرح بندی شه ولی واقعا کاریش نمیشه کرد انقد خجالت می کشم هر چقدر میگم بسه گوش نمیده

تاپیک بعدیش رو‌ندیدی من تو تاپیک اول نبودم تاپیک دوم دیدم وحشت کردم گفتم واقعا همچین بچه ای هست گفتم ...

یه لحظه اگر بحث عکس و بشقاب بذاریم کنار و به این فکر کنیم که این بچه یه پسر نه‌ ساله‌اس که هم سن و سالاش بغضا مجبورن برن کار کنن تا سیر بشن، پسر نه ساله زیادم بچه نیست، این بچه الان یاد نگیره که به اندازه‌ی خودش قانع باشه و سهم و حق دیگران رو هم در نظر بگیره، فردا که بزرگ شد چه درکی از کانسپت عدالت خواهد داشت؟

با بچه ی پر خور کاریش نمیشه کرد من پسرم ۴ سالشه ماشاا... از اولم خوب شیر میخورد الانم‌ خونمون خوب غذ ...

خدا پسر گلتون رو حفظ کنه عزیزم، امیدوارم تنش همیشه سالم باشه، ولی شما دارین میگین پسرتون چهار سالشه و شما هم سعی در کنترلش دارین تازه، اون پسری که الان راجع بهش صحبت میکنیم آخه نه سالشه، بین چهارسال و نه سال خییییلی فرق هست.

خدا پسر گلتون رو حفظ کنه عزیزم، امیدوارم تنش همیشه سالم باشه، ولی شما دارین میگین پسرتون چهار سالشه ...

فدات عزیزم.ولی خب باید کنترل بشه بچه حتی از این سن میوه یا شکلات یه دونه برمیداره میدونه دوتا مجاز نیست😁

خو بدتر ، استارتر پولشو نداده که زر نوقوف میزنه پول شکمشو مامانش داده مشکلی هم ندارن ، فعلا که اینطر ...

ببخشید مداخله میکنم، اتفاقا وقتی بچه میزبان بود انتظار میرفت که این تربیت رو بلد باشه که در حضور مهمان باید خیلی محافظه‌کارانه‌تر رفتار کرد، به خدا که بحث پول و گوشت و اینا نیست، من میگم بچه‌ی نه ساله که سه چهارسال دیگه بالغ میشه و ریشاش درمیاد چرا نباید متوجه حد و مرز باشه؟

ببخشید مداخله میکنم، اتفاقا وقتی بچه میزبان بود انتظار میرفت که این تربیت رو بلد باشه که در حضور مهم ...

اونش دیگه به مامانش مربوطه با خوردن اون هیچ صدمه ای به اون نرسیده قشنگ بوی سوختگی و حسادت میاد فقط یه آدم عقده ای به غذا خوردن یه بچه گیر میده