2777
2789
عنوان

پرخوری بچه در مهمونی

1088 بازدید | 90 پست

سلام

همین الان یه تاپیک پربازدید دیدم در مورد پرخوری یه بچه توی مهمونی.

استارتر موضوع خوب و قابل بحثی رو مطرح کرده بود، از پرخوری بیش از اندازه‌ی یک بچه در مهمانی شکایت کرده بود و گفته بود که از رفتار این بچه خوشش نمیاد، دو صفحه‌ی اول رو که خوندم مغزم قفل کرد.

اصلا انتظار نداشتم، تقریبا نود درصد حمله کرده بودن به استارتر بنده خدا که تووو چقدر چشم تنگی، بقیه هم قربون صدقه‌ی شکم گامبولی بچه رفته بودن 😐😐😐😐😐

تا آخر نخوندم ببینم نتیجه چی شد.

خواستم تاپیک بزنم ببینم که واقعا پس مسئله‌ی تربیت چی میشه؟

یعنی ما به بچه‌هامون ادب و حد و مرز یاد ندیم، بقیه هم گله کنن بگیم فلانی چشم تنگه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه نه ساله چهارتا تیکه گوشت برداشته بود استارتر گوشی آورده بود عکس گرفته بود به نظرم تو این مورد به استارتر میشه خورده گرفت به خاطر این کار زشت. هم چشمش تو بشقاب بقیه و شمردن لقمه هاست هم عکس میگیره😐 شاید خانوادگی تو تربیت بچه ها کاهلی میکنن

اون استارتر دوتا تاپیک زد که تعریفاتش تو دوتا تاپیک هم خوانی نداشت 

چون تو تاپیک اول حمایت نشد 

تاپیک دومش خیلی بدتر توصیف کرد اون بچه رو 

من کار اون بچه رو اصلا تایید نمی‌کنم 

ولی کار استارتر هم درست نبود اصلا 

تو تاپیک دومش میشه بچه میاد خونه ما یه مرغ دو‌کیلویی درسته میخوره 

تو سیاست دخالت میکنه تو اقتصاد دخالت می‌کنه 

نمی‌دونم از همه طلبکاره و از این حرفا 

اونو نخوندم ولی مثلا دختر من مودب هست اما میوه که ببینه یا بستنی شکلات دیگه من نمیتونم کنترلی داشته باشم.پنج سالشه.ممکنه دوسه تا موز بخوره من از میزبان بخوام هرچی رومیزه جمع کنه.مقصر گاهی مادرها نیستن چیکار میشه کرد بچه رو که نمیشه زد وگفت نخور باید ببری با اسباب بازی سرگرمش کنی که درنهایت بازم بیاد اینطرف شروع میکنه خوردن 😂غذا هم نمیخوره فقط تنقلات و میوه

پسر من خونه مادربزرگ شوهرم ی بار ی کاری کرد هنوز یادم میاد میخام زمین دهن باز کنهگلهی بچها تر میزنن ...

واقعا قبول دارم که بچه‌ها گاهی به دلیل هیجانات قابل کنترل نیستن. 

این بچه انگار همیییشه اینطور بوده، بعد من واقعا متعجب شدم که به استارتر حمله شد.

بچه پنج تا تیکه گوشت تو بشقابش بود، میگفتن این که چیزی نیست، شاید میزبان کلا ده تا تیکه گوشت تونسته بود مهیا کنه... 

بچه نه ساله چهارتا تیکه گوشت برداشته بود استارتر گوشی آورده بود عکس گرفته بود به نظرم تو این مورد به ...

دقیقا عکسی که گذاشت ۵ تا گوشت قلقلی داخلش بود و یه مقدار پلو 

من بهش گفتم گفت من از نصف بشقابش گذاشتم و نمی‌دونم نمیتونم از لقمه هاش فیلم بگیرم که 

انگار همین عکس مجاز بوده بگیره 

اینکه بچه‌هاتو ول کنی خونه مردم هرجوری دوست دارن رفتار کنند که واقعاً زشته،یا مثلاً یاد نگیرن سهم خودشونو بیشتر نخورن ولی زمانی هم که آدم مهمون برات میاد باید فکر این کارارم بکنی و غذا بیشتر درست کنی صبر و تحملتم بیشتر کنی

بچه نه ساله چهارتا تیکه گوشت برداشته بود استارتر گوشی آورده بود عکس گرفته بود به نظرم تو این مورد به ...

وای چقدر کارش زشته من اینجور میزبانی باهاش برخورد داشته باشم محاله دیگه پامو خونش بزارم.مگه درنهایت شکم یه بچه چقدر جا داره که این انقدر نگران وحریص بوده

وای چقدر کارش زشته من اینجور میزبانی باهاش برخورد داشته باشم محاله دیگه پامو خونش بزارم.مگه درنهایت ...

شاید جالب باشه براتون میزبان نبود خودشون مهمون بودن غذارو زن دایی پخته بود😑

خب این که کار استارتر به عنوان یه فرد بزرگسال اشتباه بوده دلیل نمیشه ما از تربیت به شدت افتضاح و اشتباه یه بچه طرفداری کنیم، افرادی بودن که میگفتن بچه خووووب کاری کرده!!