2777
2789
عنوان

چیکار کنم😕

179 بازدید | 18 پست

ما با یکی از عموهام چن ساله قهریم بعد دخترش س سال از من کوچکتره کلا این مادر و دختر خیلی عقده ای و تازه به دوران رسیدن مثلا مادرش معلم مدرسه غیر دولتی بعد اینقد ندیده س نمیدونم چطوریه مهمونی خونه بابا بزرگم ک میاد برگه های دانش اموزاشو میاره جلو ما تصحیح میکنه کلا خیلی کلاس میزارن و اینا...

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بعد دخترش اومد گفت من تیزهوشان قبول شدم و اینا

منم فهمیدم دروغ میگه بعدش من حوزه امتحانیم کنار مدرسه تیزهوشان بود یروز بعد از امتحان رفتم گفتم اگه ت مدرسه باشه ببینمش 

ک مدیرشون گف اصلا ما همچین دانش اموزی نداریم حتی تو لیست هم نگاه کرد

خلاصه ما مهمونی خونه عموم بهش گفتم چرا دروغ گفتی و اینا اونم اصلا هنگ کرده بود دیگه هیچی حاشا کرد ک نه و فلان ...

رسید تا چن هفته بعدش خونه اون یکی عموم گفت راستی ت دروغ گفتی من از مدیرمون پرسیدم و گفته اصلا هیشکی نیومده و فلان 

منم گفتم باشه ولش کن ولی اون شروع کرد دعوا

هزارتا چیز بم گفت ک واقعا دلم شکست یاداوریش هم اذییتم میکنه 

میگف شما تو جنگل زندگی میکنین و ب ما حسادت میکنین (ما روستا زندگی میکنیم) برا زندگی ما دعا گرفتین و ب مادر من حسادت میکنین و از این چرت پرت ها 

واقعا اونشب دلم خیلی شکست

حالا پنجشنبه باز دعوت شدیم اون ها هم هستن اصلا دلم نمیخاد ریختشونو ببینم و باهاش روبرو شم از ی طرفم نمیشه نرم 

ازی طرفم دلم میخواد ازش سرتر باشم 

نمیدونم چیکار کنم حالم بده:)

واقعا اونشب دلم خیلی شکستحالا پنجشنبه باز دعوت شدیم اون ها هم هستن اصلا دلم نمیخاد ریختشونو ببینم و ...

خب نرو چرا مجبوری ادم هایی رو ببینی و جایی بری که بهت بی احترامی میشه....

چرا رفتی مدرسه خب، چقدر درگیر حاشیه زندگی هم دیگه اید، اون سم و اسید خالصه درست ، ولی شما چرا بهش انقدر دامن میزنید، بی اهمیت باشید.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚