2777
2789
عنوان

چیکار کنم😕

179 بازدید | 18 پست

ما با یکی از عموهام چن ساله قهریم بعد دخترش س سال از من کوچکتره کلا این مادر و دختر خیلی عقده ای و تازه به دوران رسیدن مثلا مادرش معلم مدرسه غیر دولتی بعد اینقد ندیده س نمیدونم چطوریه مهمونی خونه بابا بزرگم ک میاد برگه های دانش اموزاشو میاره جلو ما تصحیح میکنه کلا خیلی کلاس میزارن و اینا...

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بعد دخترش اومد گفت من تیزهوشان قبول شدم و اینا

منم فهمیدم دروغ میگه بعدش من حوزه امتحانیم کنار مدرسه تیزهوشان بود یروز بعد از امتحان رفتم گفتم اگه ت مدرسه باشه ببینمش 

ک مدیرشون گف اصلا ما همچین دانش اموزی نداریم حتی تو لیست هم نگاه کرد

خلاصه ما مهمونی خونه عموم بهش گفتم چرا دروغ گفتی و اینا اونم اصلا هنگ کرده بود دیگه هیچی حاشا کرد ک نه و فلان ...

رسید تا چن هفته بعدش خونه اون یکی عموم گفت راستی ت دروغ گفتی من از مدیرمون پرسیدم و گفته اصلا هیشکی نیومده و فلان 

منم گفتم باشه ولش کن ولی اون شروع کرد دعوا

هزارتا چیز بم گفت ک واقعا دلم شکست یاداوریش هم اذییتم میکنه 

میگف شما تو جنگل زندگی میکنین و ب ما حسادت میکنین (ما روستا زندگی میکنیم) برا زندگی ما دعا گرفتین و ب مادر من حسادت میکنین و از این چرت پرت ها 

واقعا اونشب دلم خیلی شکست

حالا پنجشنبه باز دعوت شدیم اون ها هم هستن اصلا دلم نمیخاد ریختشونو ببینم و باهاش روبرو شم از ی طرفم نمیشه نرم 

ازی طرفم دلم میخواد ازش سرتر باشم 

نمیدونم چیکار کنم حالم بده:)

واقعا اونشب دلم خیلی شکستحالا پنجشنبه باز دعوت شدیم اون ها هم هستن اصلا دلم نمیخاد ریختشونو ببینم و ...

خب نرو چرا مجبوری ادم هایی رو ببینی و جایی بری که بهت بی احترامی میشه....

چرا رفتی مدرسه خب، چقدر درگیر حاشیه زندگی هم دیگه اید، اون سم و اسید خالصه درست ، ولی شما چرا بهش انقدر دامن میزنید، بی اهمیت باشید.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚