2777
2789
عنوان

Hpv کی تا حالا اچ‌پی وی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 119 پست
من نمیتونم نظر بدم اینجوری حتما برو دکتر معاینه شی ...یه سری دارو واسه تقویت سیستم ایمنی میدن حتی من ...

التهاب دهانه رحم ناشی از اچ پی وی سین ۱ درمان داره ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این مورد شنیدم بار ها که ممکن ظرف مدت دو سال ویروس خودش از بین بره. اما خوبیش اینکه میشه کنترلش ک ...

امشب یه جوری غم تو دلمه ک اصلا قابل گفتن نیست کلمات نمیتونن ادا کنن

امشب یه جوری غم تو دلمه ک اصلا قابل گفتن نیست کلمات نمیتونن ادا کنن

سلام عزیزدلم اچ پی وی مثبت شدی؟ اصلا ناراحت نباش بخدا دلداریت نمی‌دم خوب میشی فقط چند تا مکمل تقویت سیستم ایمنی مصرف کن واکسن حتما بزن اگه زائده داری حتی داخل برو پیش یک دکتر باخدا و برطرفشون کن مطمئن باش بهتر از بهترم میشی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

مرسی عزیزم

قربون تو🌷کپسول پاورفیت خیلی خوبه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اره دکترم برام نوشته ، از دیروز دارم روزی دوتا میخورم دلم روشنه ، من خوب میشم 🙃🌷❤️

بر منکرش لعنت معلوم که خوب میشی . لیزر هم می‌کنه برات؟

بر منکرش لعنت معلوم که خوب میشی . لیزر هم می‌کنه برات؟

دکترم اصلا درمورد التهابم حرف نمیزنه ، امروز نوبت دارم ، احتمال زیاد پلاسما کنه ، چون روش جدید تر و غیر تهاجمی هست ، درمورد پرده آمینو دیسک ک رو التهاب می‌زارن خبر داری؟ ک قیمتش اینا چنده ؟ 

دکترم اصلا درمورد التهابم حرف نمیزنه ، امروز نوبت دارم ، احتمال زیاد پلاسما کنه ، چون روش جدید تر و ...

3500 حدودا فک کنم عزیزم. 

این بیماری خیلی هزینه داره ، جرات نکردم هنوز به شوهرم بگم ، فقط از رابطه جلوگیری کردم به بهانه عفونت و تقویتی بهش میدم ک مثلا از من بگیره عفونت ، از پس مخارج ب تنهایی بر نمیام نمی‌دونم چیکار کنم

این بیماری خیلی هزینه داره ، جرات نکردم هنوز به شوهرم بگم ، فقط از رابطه جلوگیری کردم به بهانه عفونت ...

نه بگو بهش. اگه بگی ممکن چه واکنشی داشته باشه؟ نمیتونی بگی زخم دهانه ی رحم داری هزینه بابت اون؟ مثلا فریز کردن و این چیزا