2777
2789
عنوان

خسته شدم😭😭😭

133 بازدید | 9 پست

به شدت از زندگی خستم همش میگم کاش هیچ وقت بچه دار نشده بودم که تموم انگیزم از زندگی بودنه با اونه خواهرم رو از دست دادم و حالا فهمیدم پدرمم سیروز کبدی داره داغونم و خسته

حال من خوب است اما تو باور نکن!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به خاطر اون دارم این شرایط لعنتی رو تحمل میکنم

فداتشم همه مشکلات دارن ولی خب صبر چیز خوبیه سعی کن با این قضایا کناربیای وبه اون طفل معصوم رسیدگی کنی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
فداتشم همه مشکلات دارن ولی خب صبر چیز خوبیه سعی کن با این قضایا کناربیای وبه اون طفل معصوم رسیدگی کن ...

خیلی سخته میدونی بچم ده روزش بود که خواهرم تصادف کرد و از دست دادمش و الان یکسالشه که فهمیدم پدرم سیروز داره و روز به روز لاغرتر میشه  و اگر دارو هم جواب نده باید هر لحظه جلو چشمم زجر کشیدنش رو ببینم 

فداتشم همه مشکلات دارن ولی خب صبر چیز خوبیه سعی کن با این قضایا کناربیای وبه اون طفل معصوم رسیدگی کن ...

ای کاش تموم بدبختی و مشکلاتم خلاصه میشد توی بی پولی نه مریضی و مرگ عزیز

ای کاش تموم بدبختی و مشکلاتم خلاصه میشد توی بی پولی نه مریضی و مرگ عزیز

باورکن حتی یه لحظه هم نمیتونم خودمو جات بگذارم فقط از خدا میخوام بهت صبر بده وپدرتون شفا پیدا کنن 😔

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴