2777
2789
عنوان

ماموپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 7111 بازدید | 97 پست

وای منم قراره جراحی ماموپلاستی انجام بدم؛

یکم شرایط بعد عملت رو توضبح میدی؟

چقدر درد داری؟رد بخیه ها خیلی مشخصن؟

چقدر هزینه ات شد؟

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من میخواستم در اینده انجام بدم ولی ب خانوادم نگم( تو شهر دیگ دانشجو باشم مثلا)بنظرت میشه دست ت ...

منم دقیقا وضعم همینه هیچکس خبرنداره

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
وای باید چیکار کنیم من از سینه هام متنفرممم

من خیلی تحقیق کردم واقعا چاره ای جز جراحی نیست برای کوچکتر شدن سایز ولی جراحیش خیلی سخت نیست ظاهرا 

و نهایتا یک ماه نیاز به کمک داری اونم نه خیلی زیاد خودت خیلی از کارهارو میتونی انجام بدی 

من خیلی تحقیق کردم واقعا چاره ای جز جراحی نیست برای کوچکتر شدن سایز ولی جراحیش خیلی سخت نیست ظاهرا و ...

من سایزم ۷۰ هست ولی از فرمشون متنفرم افتاده نیستنا ففط خیلی پهنن دوست داشتم جمع و جور تر باشه تو چی

🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ..

من سایزم ۷۰ هست ولی از فرمشون متنفرم افتاده نیستنا ففط خیلی پهنن دوست داشتم جمع و جور تر باشه تو چی

تو که خیلی راحت تری و چون فقط یه سری اصلاح ظاهری میخوای قطعا عملت راحت تر میشه،من هم کاهش سایز میخوام هم لیفت چون خیلی افتادگی پیدا کردن 

تو که خیلی راحت تری و چون فقط یه سری اصلاح ظاهری میخوای قطعا عملت راحت تر میشه،من هم کاهش سایز میخوا ...

اره من راحتم ولی من نامزد دارم هم دوست ندارم نامزدم بفهمه هم اینکه دلم میخواد بچمو خودم شیر بدم واسه همین گیر کردم:)

شما متاهل هستی یا مجرد

میگن تازه بعد شیردهی سینه بزرگترم میشه اونوقت واسه من واویلاست

اره من راحتم ولی من نامزد دارم هم دوست ندارم نامزدم بفهمه هم اینکه دلم میخواد بچمو خودم شیر بدم واسه ...

اگر بعد جراحی از کرم ترمیم کننده استفاده کنی و جراحت خوب باشه رد بخیه نمیمونه هیچکس هم نمیفهمه درمورد شیر دهی هم چون سن ما کمه و معمولا ایراداتمون جزئیه بافت اصلی سینه رو تخریب نمیکنن و من با چندتا جراح مشورت کردم گفتن به شیردهی اسیبی نمیرسه 

بعد شیردهی هم خیلی سایز سینه تغییر نمیکنه اگر درست جراحی بشه

من مجردم ولی میخوام زودتر جراحی کنم تموم شه 

اگر بعد جراحی از کرم ترمیم کننده استفاده کنی و جراحت خوب باشه رد بخیه نمیمونه هیچکس هم نمیفهمه درمور ...

اووو پس تو چقدر تحقیق کردی گلم

خوشحال شدم از اطلاعاتتت 

امیدوارم هردومون بتونیم زودتر عمل کنیم راحت شیم 

من همش میترسم زیر تیغ عمل بمیرم  ولی از بدنمم بدم میاد واقعا...

اووو پس تو چقدر تحقیق کردی گلمخوشحال شدم از اطلاعاتتت امیدوارم هردومون بتونیم زودتر عمل کنیم راحت شی ...

اره خیلی وقته درگیر این موضوعم

خدانکنه ان شاءالله جراحی راحتی داشته باشی عزیزم♥️

واقعا خطرناک نیست و یه عمل تقریبا رایجه

اره خیلی وقته درگیر این موضوعمخدانکنه ان شاءالله جراحی راحتی داشته باشی عزیزم♥️واقعا خطرناک نیست و ی ...

مرسی بابت دلگرمیت جانم  امیدوارم توهم هر چه زودتر عمل کنی