2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نا امید نیستم ... اره بابا هرچی خودش بخواد به همون راضیم😉

من دو ماه منتظر موندم هي بي بي چك ميذاشتم پري ميشدم زار زار گريه ميكردم درست جايي كه خودمو زدم به بيخيالي و هرچه بادا باد باردار شدم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
😁😁😁😀 خب خداروشکر عزیزم

بعد هم دقيقا روز عاشورا پارسال نذر كردم خيلي جواب داد حتما امتحان كن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
دق میکنم خخخخ  ببینم اگه تونستم جلو خودمو نگه دارم چشم 😆

من خودم تو مسافرت بودم از بس بی بی گذاشتم خسته شدم از خواهرم که میپرسیدم میگفت بذار ببین ی وقت با تاخیر شدی منم ۵ روز بعدش گذاشتم به ثانیه نکشید مثبت شد  ۵ روز بعدش از مسافرت رفتم ازمایش خون ۱۰۰۰۰ بود و بارداری دوقلو شکر خدا

آخی عزیزم... چشم 100 صلوات ب نیت بارداریت میفرستم  ان شالله ب حق 6 ماهه زود باردار شی

مرسی عزیز دلم

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
عزیزم ببخش که راحت تر سوال میکنم چن روز بعده اقدام گذاشتی بی بی ؟ واسه من 11 یا 12 روزه

17روز ،بچه دیر تر تشکیل شده بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنونم از جوابت 😉 ایشالا جوجه کوچولو سلامت بیاد بغل مامانش😉😁😘

مرسی عزیزم انشاالله

انشاالله قسمت شما بشه گلم😍😘😍

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
منم دوهفته پیش گذلشتم دوخط شدم ولی دوروز بعدش پری  شدم

اره خیلی شنیدم اینطوری خیلیا شدن