loveninikocholo مدیر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 عنوان بی بی چک میخوام بزارم!😢 | مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 148 پست خواهشا دعا کنید مثبت باشه... یه پسر دارم شاه نداره😍 1396/07/14 | 07:09 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره1438 عضویت: 1394/03/10 تعداد پست: 9997 ستاره جان منم مث شما😢😢😢 آخیییی. عزززززیزم😢. ان شا ءالله ماه دیگه
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91744 منفی بود ولی بازم خداروشکر... استجابت جات تبریک میگم مامان شدی😢 فدای سرت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
استجابت عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 722 ان شاءالله گلم. نه زود نبود . ده روزه عقب انداختم اشکال نداره عزیزم..انشاالله تا همین اربعین نتیجه میگیری دلم روشنه خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 اشکال نداره عزیزم..انشاالله تا همین اربعین نتیجه میگیری دلم روشنه واسه من هنوز 5 روز موندا ب پریودم یه پسر دارم شاه نداره😍
A.t.e.f.e عضویت: 1395/09/20 تعداد پست: 2909 استارتر چی شد؟ باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
ستاره1438 عضویت: 1394/03/10 تعداد پست: 9997 عزیزم تو رو خدا ناراحت نباش و انقدر به خودت استرس نده...من اینجا بغض کردم ....خداوند رو قسم میدم به ... خیییییلی ممنون عزیزم. بغض نکن. واسه کنجدت خوب نیست
استجابت عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 722 فدای سرت مرسی گلم...بعد از عمری چشم انتظاری مثل اینکه خدا بلاخره در رحمتش رو بروم باز کرد خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 استارتر چی شد؟ منفی یه پسر دارم شاه نداره😍
استجابت عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 722 واسه من هنوز 5 روز موندا ب پریودم بارداری عزیزم شک نکن..فقط هر روز صلوات بفرست و زیارت عاشورا بخون خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 خیییییلی ممنون عزیزم. بغض نکن. واسه کنجدت خوب نیست آخی کنجد😢😢خدایا منم کنجد میخوام😍 یه پسر دارم شاه نداره😍
extra عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 905 سلام انشاالله که خدا یه نی نی سالم و صالح بذاره تو دلت استارتر نگران نباش عزیزم من 18ماه بی بی چک منفی دیدم هنوز دوتاشونم دارم خداروشکر این ماه بلاخره بی بی مثبت دیدم ♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91744 منفی وقت زیاده حالا اصلا غصه نخور من همیشه به مامانم میگم زود بچه دار شدی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
j1sam1m8877 عضویت: 1394/03/30 تعداد پست: 5282 واسه من هنوز 5 روز موندا ب پریودم زود تست دادی ،چندروز دیگه بده انشالله مثبت باشه 💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 بارداری عزیزم شک نکن..فقط هر روز صلوات بفرست و زیارت عاشورا بخون آخه علائمم ندارم😢فقط کمر درد دارم همین !!!اره زیارت عاشورا هر روز میخونم ... چله هستش یه پسر دارم شاه نداره😍