2777
2789

تا حالا دوبار پولمونو خوردن 

یبار هم قرار بود چندرپزه پس بده الان سه ماهه نمیده 

چندین بار هم گفتیم توی ده روز اخیر

من که برام عبرت شده به هیچکس قرض ندم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیع 🤦‍♀️

من دوسال پیش ۹میلیون و۷۰۰ دادم کسی ۷ تومنش پس داد ۲و ۷۰۰ هنوز داره میزاد پیشش

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

ییبار همکار همسرم یه بار دوستش یبار یکی دیگه از دوستاش بزوووور پس گرفتیمالانم پسرخالش نمیده

خب باید به همسرت بگی چندبار قرض دادناتونو...

به کسی که اعتماد ندارید ندید

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چن بار ب خواهرش کفتم میگه نداره 

خب گناه من چیه آخه

گفتم یه وقتی پولمو پس نده که دیگه بی ارزش بشه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

توبه کردم ب کسی پول ندم سال ۹۵ بود ۱ تومن پول داشتم اون موقع میتونستم ی تیکه طلا بخرم با این پول  دوستم زنگ زد که ۱ تومن داری بدی دقیقا یادمه مرداد بود گفت تا اخر مرداد قرعه دارم پس میدم گفت باشه دادم بهش  اخر مرداد که هیچ شهریورم گذشت و مهر پیام دادم فلانی پول لازمم پولمو بده گفت دستو بالم خالیه تا ۱۰ روز دیگه میدم موند ابان ماه تولد شوهرم بود گفتم بده پول لازمم ۷۰۰ زد بقیشو گفت فعلا ندارم  بهمن رفتیم مسافرت زنگ زدم مابقی پولمو بده گفت چقد پیگیرو گدایی باشه الان میزنم ۲۷۰ زد ۳۰ تومنم خورد😂تازه فحشمم داد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید