2777
2789

ببینید ی پیام اومده برام اول شمارش +98 و بعد ۹۲۰ ۵۱۵۳۱۳۲  هست نوشته  پرونده شما بع  شماره رهگیری … به شعبه دادسرا انقلاب  بازپرسی۲ ارجاع شد  

پیگیری از طریق پیوند زیر 

و یه لینک گزاشته زدم رو لینک کلا انگلیسی نوشته بود! 

کسی ازم شکایت کرده؟ یا این پیام الکیه؟ خیلی استرس کشیدم توروخدا اگه میدونید بهم بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الکیه حذفش کن هیچ اخطار یا احضاریه ای به پیام عادی نمیادهمه هکرن مطمئن باش عین همین برا ما اومد درحا حذفش کردم الان دیگه همه چی میره سامانه ثنا باز نکنی ها اطلاعات وارد کنی بیچاره میشی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم الکیه حذفش کن هیچ اخطار یا احضاریه ای به پیام عادی نمیادهمه هکرن مطمئن باش عین همین برا ما اوم ...

🤦🏻‍♀️دیگه تجربه شد بخدا از شبی حالم بد بخاطر این پیام

خب میگم وارد لینک شدم😭حسابام خالی نشده

برو قسمت بارگیری های گوشیت یه نرم افزار خود به خود دانلودشده احتمالا، بعد اگر امنیت گوشیت رو برنامه هایبوری قفل باشه نصب نشده اون برنامه فقط دانلود شده اگر قفل نباشه دانلود شده و باید گوشیتو ببری پیش پلیس فتا تا برات یه کاری بکنن 

تجربه دارم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...