2777
2789

کاش برام  این دنیا تموم میشد   اومدم اینجا درد دل کنم یه عده گفتن سرکاریه  کاش  از خدا بترسیم   حالم خوب نشدکه هیچ  بدترم شد حالا دیگه میفهمم این  دنیا اخر نامردیه 😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا به آغوش اسلام  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
خیلی حالم بده  از  زندگی کردن تو این دنیا نا امید شدم

چرا ناامید

ناامید شیطانه

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
یذره جمعتر منم جا شم تو بغل خدا

باید بغل استارت جاشی نه خدا

استارت میخاد خدارو بغل کنه

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

عزیزم من گاهی اوقات که تنهام ناراحتم و دلم میگیره کاملا خودمو تو آغوش خدا احساس میکنم..نمیدونم چطوره همیشه حس میکنم لبخند خدا رو میبینمممم..😍

خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤
خیلی حالم بده  از  زندگی کردن تو این دنیا نا امید شدم

یه بار شوهرم یه ماه رفته بود ماموریت خارج واقعا بی کسی خودمو احساس کردم اونموقع ولی خدا تنهام نزاشت و همیشه خودمو تو آغوش خدا تصور میکردم آروم میشدم 

خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤