2777
2789
عنوان

این چاقو🔪رو بگیر بکنش تو قلبم

81 بازدید | 7 پست

ولی خواهشا از کودک همسری و کودک مادری دفاع نکن

این چاقو رو بگیر بکنش تو مغزت تا دیگه ازت نشنوم این جمله چندش رو که 

یکی ممکنه ۱۴ سالش باشه ولی اندازه یه زن ۳۰ ساله بفهمه

همچنان امیدوار

یه عده متوجه نیستن که ضربه به خود اون دختره میگن شما زورتون اومده اتفاقا آدم دلش میسوزه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال اینجاست چطوری یه دختربچه که هنوز به تنهایی شلوارشو نمیتونه بکشه بالا میتونه اندازه یه زن ۳۰ ساله ی پخته و باتجربه حالیش بشه؟! یه چرندی فقط یاد گرفتن هرجا که شد تلاوتش میکنن

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

👍😔یه لحظه تصور کن!!دختری که کلاس نهم ازدواج میکنه تو عقد باردار میشه همون عقد طلاق میگیره به اجبار ...

فاجعه اس

مقصر خانواده ان. انقدر اعتماد به نفس دختر رو میارن پایین وقتی یکی میره خواستگاری فکر میکنن چه تاج بزرگی به سرشون زده شده

فاجعه اسمقصر خانواده ان. انقدر اعتماد به نفس دختر رو میارن پایین وقتی یکی میره خواستگاری فکر میکنن چ ...

واقعا

اون دختر هنوز خودش بچه اس...حالا باید تنهایی بچه بزرگ کنه

آینده تقریبا نابود شده اس

مگه اینکه خانواده اش حمایتش کنن و خودش خیلی قوی باشه😔

بعید میدونم

خدایا دوستت دارمممم ❣❣