2777
2789
عنوان

بعدشستن ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 40 پست
کلیندا مایسین نه پوسته پوسته نمیکنه یه دوره استفاده کن بعد قطعش کن.برای جوشات منظورمه

چندماهم کرم نزنم بازاینجورم صورتم زودکثیف میشه انگارچندسال نشستم😢😢منافذبازم دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورتموخراب میکنه قبلامیزدم اصلافایده نداشت 

از کسایی که متخصص لوازم مراقبت از پوستن مشاوره بگیر ببین چه مدل پاک کننده ایی به پوستت میخوره همه شیرپاکنا مثل هم نیستن برای پوستای مختلف محصولاتشون فرق داره

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
صابون گوگرد چجوریه؟ آخه شنیدم واسه شوره سر خوبه

توداروخونه هاهست من نشنیدم برجوش میگن خوبه اماالان همش تقلبیه من چندسال پیش داشتم عالی بودمیزدم سفیدمیشد پوستم جوشام میرفت چربی صورتم خوب شده بوداماالان ن 

چندماهم کرم نزنم بازاینجورم صورتم زودکثیف میشه انگارچندسال نشستم😢😢منافذبازم دارم 

صورتتو با آبگرم سعی کن نشوری.سفیده تخم مرغ هم میگن خوبه واسه منافذ

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
از کسایی که متخصص لوازم مراقبت از پوستن مشاوره بگیر ببین چه مدل پاک کننده ایی به پوستت میخوره همه شی ...

منم پرسیدم خریدم چندسال پیش ب من نساخت نمیدونم چرا

منم پرسیدم خریدم چندسال پیش ب من نساخت نمیدونم چرا

الان خیلی مواد جدید اومده بازم از جایی بپرسید ژل یا فوم شستشو هم خوبه مناسب پوستتونو انتخاب کنید

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
ابلیموتازه؟

تازه که باشه خوبه.اگه هم نبود اشکالی نداره فقط نوع صنعتیشو استفاده نکن

اینستا داری؟

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
تازه که باشه خوبه.اگه هم نبود اشکالی نداره فقط نوع صنعتیشو استفاده نکن اینستا داری؟

ن ندارم تنهابیشومیخرم استفاده میکنم ابلیموخوب نیست کلاپوستوخراب میکنه ببینم همینجوری جواب میگیرم

اتفاقا اب لیمو برای کسایی که جوش میزنن خوبه صابون پروتکشن المانی زیادم گرون نیست واسه پوست که جوش میزنه وچربه خیلی خوبه سعی کن چیزایی مثل پفکو چیپسو شکلات کاکائو نخوری که پوستو خراب میکنه صورتتو میشوری بزار یه وقتایی که عجله نداری خودش خشک بشه تو پاکش نکن همه اینها واسه زیبایی پوست مفیده

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش