خوب خود ابلیمو خاصیت پاک کنددگی داره البته قبل اینکه به کل صورتت بزنی یه تیکه از صورتت چند بار بزن و امتحان کن الرژی نداشته باشی لیمو باید تازه باشه ابشو رو پنبه بریز و صورتتو پاک کن بعد از چند دقیقه با اب بشور البته پوست با پوست فرق داره مثلا زن جاری من صورتشو با شیر میشوره و اب گوچه فرنگی میزاره رو پوستش باشه پوست خوبیم داره باید ادم رو پوست خودش کمشو امتحان کنه تا دستش بیاد
والا چیزای طبیعی از صدتا کرم بهتره که همش شیمیایی هستن خیلیا رو دور بر خودم دیدم که از مواد طبیعی استفاده میکنن واسه پوستشون مثذلا خالم که لعاب برنج میزنه به صورتش و پوست فوق العاده ای داره ولی خوب من به دلیل ایینکه شاغلم فرصت اینکه همه اینارو بخوام امتحان کنم ندارم اگه ادم میخواد روشی رو امتحان کنه باید دائم باشه تا نتیجشو ببینه
مثلا من خودم خیلی جوش میزدم خیلی دکتر رفتم اخر از همه دکتری که رفتم یه سری دارو بهم داد و. بهم گفت چیپسو پفک و شکلات نخور بعد از اون هر وقت میخوردم قبل از اینکه جوش بزنم صورتمو با ابلیمو میشستم و دیگه جوش نمیزدم
اول با ژله شستشو مخصوص صورت بشور بعد با تونر پاک کن تونر کارش همینه اگه صورت خوب تمیز نشده باشه در اثر شستشو قشنگ تمیز میکنه ببین ژل شستشو و تونر های زیادی تو بازار هست اگه قیمت مناسب میخای بنظرم سینره خیلی خوبه من دارم راضی تونر حدود ده تومن هست از داروخانه بگیر