2777
2789
عنوان

بعدشستن ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 40 پست
اتفاقا اب لیمو برای کسایی که جوش میزنن خوبه صابون پروتکشن المانی زیادم گرون نیست واسه پوست که جوش می ...

بجزجوش صورتمومیشورم باپنبه پاک میکنم پنبه کلاسیاه میشه اینوباچی تمیزکنم😢😢😢انگارروپوستم کلی کرم هس هرروزم پاک کنم کرم نزنم بازهمینه 

خوب خود ابلیمو خاصیت پاک کنددگی داره البته قبل اینکه به کل صورتت بزنی یه تیکه از صورتت چند بار بزن و امتحان کن الرژی نداشته باشی  لیمو باید تازه باشه ابشو رو پنبه بریز و صورتتو پاک کن بعد از چند دقیقه با اب بشور البته پوست با پوست فرق داره مثلا زن جاری من صورتشو با شیر میشوره و اب گوچه فرنگی میزاره رو پوستش باشه پوست خوبیم داره باید ادم رو پوست خودش کمشو امتحان کنه تا دستش بیاد

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خود ابلیمو خاصیت پاک کنددگی داره البته قبل اینکه به کل صورتت بزنی یه تیکه از صورتت چند بار بزن و ...

قبلامیزدم کلی دکتردعواکردگفت چندسال دیگه پوستت چروک وداغون شدمیفهمی 

والا چیزای طبیعی از صدتا کرم بهتره که همش شیمیایی هستن خیلیا رو دور بر خودم دیدم که از مواد طبیعی استفاده میکنن واسه پوستشون مثذلا خالم که لعاب برنج میزنه به صورتش و پوست فوق العاده ای داره ولی خوب من به دلیل ایینکه شاغلم فرصت اینکه همه اینارو بخوام امتحان کنم ندارم اگه ادم میخواد روشی رو امتحان کنه باید دائم باشه تا نتیجشو ببینه 

مثلا من خودم خیلی جوش میزدم خیلی دکتر رفتم اخر از همه دکتری که رفتم یه سری دارو بهم داد و. بهم گفت چیپسو پفک و شکلات نخور بعد از اون هر وقت میخوردم قبل از اینکه جوش بزنم صورتمو با ابلیمو میشستم و دیگه جوش نمیزدم 

اول با ژله شستشو مخصوص صورت بشور بعد با تونر پاک کن تونر کارش همینه اگه صورت خوب تمیز نشده باشه در اثر شستشو قشنگ تمیز میکنه ببین ژل شستشو و تونر های زیادی تو بازار هست اگه قیمت مناسب میخای بنظرم سینره خیلی خوبه من دارم راضی تونر حدود ده تومن هست از داروخانه بگیر 

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

بهترین چیز برا پاک کردنه ارایش روغن زیتونهههههه با پنبه

معجزه میکنه 

اینم یهو تو این سایته چشم خورد 😂😂😂

وگرنه همش از ترس پاک کردن ریمل نمیزدم جز وقت های خاااص 

https://sisiland.com/2017/10/02/تغییر-زندگی-با-راز-زیبایی-مخصوص-دخترها/

آنچه در جستجوی آنی، آنی
جوش نمیزنم😕😕😕صورتم چربه هاپرجوش ومنافذبزرگ

نه باباااا تازه خوبم هست براششش
وای من عاشقش شدم واقعا تو ی قوطی همراهم همیشه هست تا اراده کنم و ارایشمو پاک میکنم

ببین تو نتم گفته برا جوش و جای جوش تازه خوبم هست
http://www.shafaf.ir/fa/news/344229/درمان-جای-جوش-و-زخم-آکنه-با-روغن-زیتون

آنچه در جستجوی آنی، آنی