h_ti7565 مدیر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست میخوام مامانمو بابامو راضی کنم که خانواده پسر بیاد جلو برای خواستگاری اما اونا مخالف میکنن چکار کنماز لحاظ اخلاقی خانوادم بشدت افکار قدیمی دارن و لجبازن 1403/06/05 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_atosa عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 737 هی من داداش و خواهر بزرگ تر از خودم ندارم درسته بخدا لرا خیلی مهمون دوستن و خونگرمن درسته لهجه دارن ... شاید برای این باشه اونا بیشتر با همشهری های خودشون وصلت می کنن
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 هی من داداش و خواهر بزرگ تر از خودم ندارم درسته بخدا لرا خیلی مهمون دوستن و خونگرمن درسته لهجه دارن ... دیگه نمیشه مادرت روهم سرزنش کرداونم برای خودش نظراتی دارهبه نظرم عجله نداری برای عقدیه مدت بیخیال شومادرت هم چیزی گفت بگوبزاراعصابم آروم باشه میخوام برای دانشگاه بخونم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
h_ti7565 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 بگوامضامیدمفیلم بگیرو....که همه مسئولیتش باخودمونه نبابا ازین حرفا سرشون نمیشه
h_ti7565 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 😁😂🤣🤣🤣🤣چراخودکشیپسره میره سراغ یه دختردیگه ها ن از پسره مطمئنم آخه خودکشی نگم چی بگم
h_ti7565 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 میدونم خیلی سخته ولی چیکار میشه کرد یعنی فکر می کنی ازدواج کنی آزاد میشی؟ ن آزاد نمیشم اما حداقل کمتر از الان زجر میکشم و اذیت میشم چون پسره رو میشناسم
h_ti7565 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 شاید برای این باشه اونا بیشتر با همشهری های خودشون وصلت می کنن ن ازین چیزا نیس بهونشه ما خودمون سمت لرستان روستامون وخونموناصلا با لرا رفت و آمد داریم و خیلی خوبیم باهم البته ن اونا یکی دیگه
h_ti7565 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 دیگه نمیشه مادرت روهم سرزنش کرداونم برای خودش نظراتی دارهبه نظرم عجله نداری برای عقدیه مدت بیخیال شو ... میگه میخوام درس نخونیمن عجله ای ندارم برا عقد و این چیزا ولی مامانم وقتی بهش گفتم همه چیو و باهاش دوست شدم رف گذاشت کف دست بابام بابامم منو هی اذیت میکنه گوشیمو میگیره
h_ti7565 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 الان قهر کردم اومدم تو اتاق برقا خاموش کردم رفتم زیر پتو و دیه غذا نمیخورم تا هر موقع ک باهام خوب رفتار کنه آخه دفعه قبل سه روز هیچی نخوردم اومد ب زور بهم غذا بده ولی باز تیکه مینداختنوبت مشاوره گرفتم اما یکشنبه هفته دیگس
_atosa عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 737 ن ازین چیزا نیس بهونشه ما خودمون سمت لرستان روستامون وخونموناصلا با لرا رفت و آمد داریم و خیلی خوبیم ... به نظرم با یه بزرگتر دیگه مثل عمو خاله بزرگتر که داناست مشورت کن یا یه مشاور مطمئن یه وقت خدایی نکرده بی گدار به آب نزنی
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 میگه میخوام درس نخونیمن عجله ای ندارم برا عقد و این چیزا ولی مامانم وقتی بهش گفتم همه چیو و باهاش د ... ای باباخاله ای عمه ای مادربزرگی ....واسطه کنی بهترهیایه مدت بیخیال شوتاآروم بشن وخودت هم اگرطاقت داری کمی سنت بیشتربشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
_atosa عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 737 کسی رو واسطه نکن با یه آدم درست حسابی مشورت کن بپرس من با این آقا ازدواج کنم عاقبتم چی میشه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 ن از پسره مطمئنم آخه خودکشی نگم چی بگم فعلاصبرکن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
h_ti7565 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 71 ای باباخاله ای عمه ای مادربزرگی ....واسطه کنی بهترهیایه مدت بیخیال شوتاآروم بشن وخودت هم اگرطاقت دار ... خاله هام ک کلا خلاف منن اونا گفتن برو ب باباش بگو حتی یکیشون دخترش چون نامزدیشو بهم زد و رل بودن باهم اونا مامانم و خالم میگن توهم یموقع مص دختر خالت میشی و فلان