2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
هی من داداش و خواهر بزرگ تر از خودم ندارم درسته بخدا لرا خیلی مهمون دوستن و خونگرمن درسته لهجه دارن ...

شاید برای این باشه اونا بیشتر با همشهری های خودشون وصلت می کنن 

هی من داداش و خواهر بزرگ تر از خودم ندارم درسته بخدا لرا خیلی مهمون دوستن و خونگرمن درسته لهجه دارن ...

دیگه نمیشه مادرت روهم سرزنش کرد

اونم برای خودش نظراتی داره

به نظرم عجله نداری برای عقدیه مدت بیخیال شو

مادرت هم چیزی گفت بگوبزاراعصابم آروم باشه میخوام برای دانشگاه بخونم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید برای این باشه اونا بیشتر با همشهری های خودشون وصلت می کنن

ن ازین چیزا نیس بهونشه 

ما خودمون سمت لرستان روستامون وخونمون

اصلا با لرا رفت و آمد داریم و خیلی خوبیم باهم البته ن اونا یکی دیگه  

دیگه نمیشه مادرت روهم سرزنش کرداونم برای خودش نظراتی دارهبه نظرم عجله نداری برای عقدیه مدت بیخیال شو ...

میگه می‌خوام درس نخونی

من عجله ای ندارم برا عقد و این چیزا 

ولی مامانم وقتی بهش گفتم همه چیو و باهاش دوست شدم رف گذاشت کف دست بابام 

بابامم منو هی اذیت می‌کنه گوشیمو میگیره 

الان قهر کردم اومدم تو اتاق برقا خاموش کردم رفتم زیر پتو و دیه غذا نمیخورم تا هر موقع ک باهام خوب رفتار کنه 

آخه دفعه قبل سه روز هیچی نخوردم اومد ب زور بهم غذا بده 

ولی باز تیکه مینداخت

نوبت مشاوره گرفتم اما یکشنبه هفته دیگس

ن ازین چیزا نیس بهونشه ما خودمون سمت لرستان روستامون وخونموناصلا با لرا رفت و آمد داریم و خیلی خوبیم ...

به نظرم با یه بزرگتر دیگه مثل عمو خاله بزرگتر که داناست مشورت کن یا یه مشاور مطمئن یه وقت خدایی نکرده بی گدار به آب نزنی

میگه می‌خوام درس نخونیمن عجله ای ندارم برا عقد و این چیزا ولی مامانم وقتی بهش گفتم همه چیو و باهاش د ...

ای بابا

خاله ای عمه ای مادربزرگی ....واسطه کنی بهتره

یایه مدت بیخیال شوتاآروم بشن وخودت هم اگرطاقت داری کمی سنت بیشتربشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ن از پسره مطمئنم آخه خودکشی نگم چی بگم

فعلاصبرکن

ای باباخاله ای عمه ای مادربزرگی ....واسطه کنی بهترهیایه مدت بیخیال شوتاآروم بشن وخودت هم اگرطاقت دار ...

خاله هام ک کلا خلاف منن اونا گفتن برو ب باباش بگو 

حتی یکیشون دخترش چون نامزدیشو بهم زد و رل بودن باهم اونا مامانم و خالم میگن توهم یموقع مص دختر خالت میشی و فلان