2777
2789
عنوان

ازدواج

227 بازدید | 42 پست

می‌خوام مامانمو بابامو راضی کنم که خانواده پسر بیاد جلو برای خواستگاری اما اونا مخالف میکنن 

چکار کنم

از لحاظ اخلاقی خانوادم بشدت افکار قدیمی دارن و لجبازن 

بابام مطلع نیست و مامانم از همین اولش منفی فکر می‌کنه و میگه بابات نمیذارع اما ما خیلی همو می‌خوایم و مامانم راضی نمیشه با مادر پسره صحبت کنه حتی یه صحبت ساده😔

بابام مطلع نیست و مامانم از همین اولش منفی فکر می‌کنه و میگه بابات نمیذارع اما ما خیلی همو می‌خوایم ...

چندسالته

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم هی منو اذیتم می‌کنه میگه که ب بابات میگم که پسره ک باهاشی کیه 

گفتم بعد اینطوری انتظار داری باهات دوست بشم خودت کاری می‌کنی ازت پنهون کاری کنم 

باز عصبی میشه منو میزنه هی غر غر و فحش میده بهم و ب خانواده پسره بی احترامی می‌کنه 

ب قوم اونا بی احترامی می‌کنه به پسره و مادرش و خواهرش فحش میده

۱۸ سالمه سه چهار ماه دیگه ۱۹ سالم میشه

سنت به نسبت جامعه الان کمه

ولی ببین توانایی استقلال کامل رودوتایی دارید؟!

چرامادرت مخالفه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مادر پسره خیلی محترمانه خواست بیاد جلو و گفت هرجور مادرت صلاح می‌دونه اما مامان من حتی راضی نمیشه باهاش حرف بزنه اونارو هم فحش میده 

نگاه نمیکنه من دو ماهه ک از پسره دورم کرده ۶ کیلو آب کردم از بس حرص خوردم و گریه کردم و ریختم تو خودم یا منو میزد یا با حرفاش اذیتم میکرد میگف شما ب هم نمی‌رسید من نمیذارم برسید 

گفت برام مهم نی خودتو بکشی یا نکشی فقط آبرو نبری 

چند روز غذا نمی‌خوردم اینقد لاغر شدم همه تو نگاه اول میفهمن

الانم هی منو اذیتم می‌کنه میگه که ب بابات میگم که پسره ک باهاشی کیه گفتم بعد اینطوری انتظار داری باه ...

بگوبه بابابگو

قبول نکنی باهاش فرارمیکنم

توهم مثل خودش بادروغ تهدیدش کن

مادر پسره خیلی محترمانه خواست بیاد جلو و گفت هرجور مادرت صلاح می‌دونه اما مامان من حتی راضی نمیشه با ...

علت جبهه گیری شدیدمادرت چیه؟!

سنت به نسبت جامعه الان کمهولی ببین توانایی استقلال کامل رودوتایی دارید؟!چرامادرت مخالفه

خب اون امسال وارد دانشگاه میشه یک ماه دیگه میره دانشگاه  از ی‌طرف مامان من میگف تحصیلکرده باشه خب این رو گف انجام میدم پسره گف باید خدمت بره اونم گفت باشه بعد دانشگاهم 

ما دوساله باهمیم 

خیلی سختی کشیدیم تو این دوسال

نمی‌خواستم مامانم الان بفهمه تا ی دوسال دیگه اما مامانم فهمید و کاری میکرد ما از هم جدا شیم هرجور میتونس 

۳۰ سال و خوردنی ای مامانم ازم بزرگ تره اصلا درک نمیکنه من گریه میکنم خودمو جلوش میکشم حرف حرف خودشه و لجبازه

این چه جور راهنمایی فرار چیه

تهدیدهستش نه حقیقت

سنت به نسبت جامعه الان کمهولی ببین توانایی استقلال کامل رودوتایی دارید؟!چرامادرت مخالفه

میگه اونا به ما نمیخورن من نمی‌دونم چه کسانی اینجا لر هستن و قصد بی احترامی ندارم و بابت حرف مادرم معذرت میخوام

میگه اونا لرن و فلان ما بهم نمیخوریم 

درصورتی ک ما فقط توی زبان باهم متفاوتیم حتی ب زبان و نحوه پوشش اونا بی احترامی می‌کنه 

هزار دفعه بهش گفتم بی احترامی نکن اما گوش نداد و ادامه داد خیلی کارش بده