2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
بذار بزرگتر بشی الان زوده

احساس میکنم حتی دیرم شده چون مامانم میگه منتظرم یکی بیاد ردت کنم بری 

من خودمم الان قصذشو نداشتم اما مامانم میخواد رابطمو بهم بزنه هرجور شدن منو بندازه ب جون بابام 

می‌دونه بابام منو میزنه و گوشیمو ازم میگیره و اذیتم می‌کنه 

خب اون امسال وارد دانشگاه میشه یک ماه دیگه میره دانشگاه از ی‌طرف مامان من میگف تحصیلکرده باشه خب ای ...

چه بده اینطورمادرا

البته توهم کم سیاستی کردی

اخلاق مادرت رومیشناختی

بایددرست عمل میکردی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوبه بابابگوقبول نکنی باهاش فرارمیکنمتوهم مثل خودش بادروغ تهدیدش کن

گفتم بهش خودمو میکشم گف بکش 

گفت بابات بفهمه شکایت می‌کنه گفتم خودم پشتشم گفت اگر از همین الان میخای اینطوری کنی بگو تا بدیمت همینجوری بری 

احساس میکنم حتی دیرم شده چون مامانم میگه منتظرم یکی بیاد ردت کنم بری من خودمم الان قصذشو نداشتم اما ...

اخه گفتم یه وقت وضعت بدتر نشه گیر یه شوهر بد بیوفتی

حواست باشه 

احساس میکنم حتی دیرم شده چون مامانم میگه منتظرم یکی بیاد ردت کنم بری من خودمم الان قصذشو نداشتم اما ...

ولی خانواده پسر یا دختر اگه راضی نباشن بعدا زندگی مشکل میشه تنها میشی خانوادتو طرف خودت نگه دار اونوقت بعدا شوهره می گه بی کسی هر بلایی بخواد در میاره یا زخم زبون میزنه

علت جبهه گیری شدیدمادرت چیه؟!

اینکه ما فارسیم اونا لر بیشتر اینو میگه

بعدم ب پسره و خانوادش هی فحش میده 

بعد میگه ک اون بچس و نمی‌دونم هیچی نداره و فلان 

خب مگه همه اول زندگیشون همه چی دارن مگه قرارع همین صب ازدواج کنیم اول نشون میذارن بعد نامزدی بعد عقد اوووو این همه مراحل رد میکنیم بزرگ میشیم تا اونموقع ۲۴ سالش شده پسره بازم بچس مگه 

بابام معلمه بابای اون خب شغلش ساخت و ساز و بنایی هستش

خونه داریم ما تو روستا تو شهر هم اجازه کردیم 

اونام تو شهر خونه دارن ماشینامون مص همه 

فق کار پدرمون فرق می‌کنه لر و نمی‌دونم فارس دیگه چه صیغه ایه 

بخدا اینقد‌دوماه مامانم زجرم داده منو هولم داد زدم سرم خورد ب سنگ باد کرد 

بدنم کبود بود 

میگه اونا به ما نمیخورن من نمی‌دونم چه کسانی اینجا لر هستن و قصد بی احترامی ندارم و بابت حرف مادرم م ...

مادرمنم زن داداشم روقبول نمیکردن

من رفتم خواستگاری ومادرم روراضی کردم

خداعروس خوبی داریم ومادرم خیلی ازش راضی بودن

اتفاقالرهاخیلیییییی خوبن ومهربون وباادبن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
چه بده اینطورمادراالبته توهم کم سیاستی کردیاخلاق مادرت رومیشناختیبایددرست عمل میکردی

خب مامان من اصلا حرفشم نزنی خودش شروع می‌کنه ب گیر دادن الکی ب من 

چجوری درست عمل کنم میگه صداتو ضبط میکنم اگر بهم نخوردیم و باز اصرار کنی گفتم باشه 

ولی من خودم عاشقشم 

اینکه ما فارسیم اونا لر بیشتر اینو میگهبعدم ب پسره و خانوادش هی فحش میده بعد میگه ک اون بچس و نمی‌دو ...

ماعروسمون روچون فارس بودنمیخواستیم😁😂

به نظرم سعی کن دانشگاه قبول بشی وبه پسره بگویواشکی باهم درارتباط باشیم تازمان بگذره

باپدرت حرف بزن ببین نظرش چیه

ولی خانواده پسر یا دختر اگه راضی نباشن بعدا زندگی مشکل میشه تنها میشی خانوادتو طرف خودت نگه دار اونو ...

خب منم نمی‌خوام راضی نباشن

مگه خوشبختی مارو نمی‌خوان چرا پس پشت بچشونو نمی‌گیرن

بابای من از بچگی منو محدود کرد تو همه چی حتی اجازه بیرون رفتن خودم تنها یا‌با دوستامو نداشتم 

ی مانتو شلوار خریدم خیلی دوستشون داشتم شلوار بگ با مانتو عروسکی خودش بدش میومد سر ب نیستشون کرد 

مامانمم باهاش همکاری کرد 

میگف نمیخام اینارو بپوشی 

بخدا مص زندان شده خونه برام 

هیچ محبتی هم ندیدم جز دعوا و زجر و کتک خوردن از بچگی سر نمره تا حرف مردم 

خب مامان من اصلا حرفشم نزنی خودش شروع می‌کنه ب گیر دادن الکی ب من چجوری درست عمل کنم میگه صداتو ضبط ...

بگوامضامیدم

فیلم بگیرو....که همه مسئولیتش باخودمونه

گفتم بهش خودمو میکشم گف بکش گفت بابات بفهمه شکایت می‌کنه گفتم خودم پشتشم گفت اگر از همین الان میخای ...

😁😂🤣🤣🤣🤣

چراخودکشی

پسره میره سراغ یه دختردیگه ها

مادرمنم زن داداشم روقبول نمیکردنمن رفتم خواستگاری ومادرم روراضی کردمخداعروس خوبی داریم ومادرم خیلی ا ...

هی من داداش و خواهر بزرگ تر از خودم ندارم 

درسته بخدا لرا خیلی مهمون دوستن و خونگرمن 

درسته لهجه دارن و شاید نوع پوشش پیرزن هاشون دیه فرق داشته باشه وگرنه الان دیگه کسی محلی نمیپوشه 

اما واقعیتش اصلا خودم خوشم نمیاد ب هیچ قومی بی احترامی کنم 

اما مامانم این رو متوجه نمیشه 

خب منم نمی‌خوام راضی نباشنمگه خوشبختی مارو نمی‌خوان چرا پس پشت بچشونو نمی‌گیرنبابای من از بچگی منو م ...

میدونم خیلی سخته ولی چیکار میشه کرد یعنی فکر می کنی ازدواج کنی آزاد میشی؟