2777
2789
عنوان

وای چه مرگمه

33 بازدید | 4 پست

یه دوست مجازی دختر دارم که حدود دو ماهی میشه ارتباطمون به شدت کم شده. میگه مشکل خانوادگی داره برای همین نمیتونه بیاد و جواب بده هرچند من با توجه به گذشته اش احساس میکنم دروغ میگه. پروف عوض می‌کنه وقتی که جوابمو نمی‌ده. یا مثلا یه چنل داشت توش متن میزاشت یا از حرف زدن هاش با بقیه اما پیشم هزار بار چص ناله کرده اوضاع خانواده اش بده حال روحیش بده تراپی می‌ره

خیلیا گفتن کات کن کنارش بزار دروغ میگه

ولی من نمی‌دونم چه مرگم شده..مدام چک میکنم پیام داده یا نه..زود جوابمو میدم اگه پیام بده..هی می‌خوام جلوی خودمو بگیرم نمیشه

چه مرگمه واقعا ...چرا نمیتونم بزارمش کنار؟ وقتی نمی‌دونم اصلا راست میگه دروغ میگه

اگه دروغ بگه و من الکی این همه مدت بازیچه شده باشم چی..واقعا از دوستی ها کم نکشیدم

یه راهکار بدین( الکی هم فاز نگیر که بگی بیکاری؟ ک.خلی و این حرفا..نیاز به مشورت واقعی و دلسوزانه دارم از بقیه)

...

دوست دخترت (پسری ؟)عزیزم میتونی کات کن راه دیگه ای ندارع محبت باید دو طرفه باشه

نه دخترم...رابطه اون مدلی نداریم. دوستیم دوست مجازی 

ولی چهار پنج سالی هست دوست مجازی هستیم

حالا دور شده ازم 

انگار تمایلی برای حرف زدن نداره باهام دیگه :)

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دخترم...رابطه اون مدلی نداریم. دوستیم دوست مجازی ولی چهار پنج سالی هست دوست مجازی هستیمحالا دور ش ...

چقدر🥲

منم یه دوست مجازی دارن میگه تا بیست و پنج سالگی دوست باشیم بیشتر نه😓💔