2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون متنفرن بیان بگن چرا

269 بازدید | 20 پست

من ازش متنفرم چون به شدت مامانی هست یعنی مامانش تعداد نفس های منم میدونه همه پولاش و زندگیش دست مامانشه و همه اموالش به اسم مامانشه و دایم میگه فدای مادرم بشی در این حد به شدت بداخلاقه باهام اما بیرون خونه ی جور رفتار میکمه همه فکر میکنن وای چه گوهری هست پول نمیده برا هر چیزیم باید گریه زاری کنم تا بخره ماشینش داغونه خونشم ی جا خیلی دورتر از مادرم ایناس اجازه نمیده تنها برم بیرون هیچ تفریحیم ندارم و انتظار داره همش در حال کار خونه باشم و همیشه منت میزنه به بابامم خیلی فحش میده 

پ.ن:شرایط جدایی ندارم به هیچ عنوان مگر معجزه شه

اجاره کار کردن بهم نمیده

پ.ن:امیدوارم کسایی که زندگیشون خوبه و دل خواهشون هست هرروز خوشبختتر شن 

ازتون خواهش میکنم زخم زبون نزنید اومدم واسه درد دل

یه فروردینی بی حوصله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متنفرم نه دوسش دارم البته جدیدا به این حس رسیدم اولویتش من نیستم دوسم نداره کاملا معلومه

تو زندگی ما اولویت اول مادرشه بعد داداشاش بعد برادرزاده ها بعد زن داداشاش بعد کل ایران و حومه باورت میشه بخاطر زن داداشاش بابای منو فحش داد گفت ان شاالله گردن بابات بشکنه گچ بگیرن

یه فروردینی بی حوصله

عزیزم فقط میتونم بگم هرجور شده خودتو نجات بده

چجور نجات بدم من حتی هزار تومنم ندارم و کسی پشتم نیست شاید ی روز رفتم و دگ پشت سرمم نگاه نکردم :)

یه فروردینی بی حوصله

لطفا برو خونه بابات از یکی کمک بگیرید مستقل شوچجوری این همه تحقیرو تحمل میکنیببین مامان من تحمل کرد ...

من بچه ندارم قرار هم نیست بیارم بچه بیارم که گرسنگی بکشه 🥲خیلی دلم میخاست برم خونه بابام و کمکم کنه ولی رک به روم گفته اگه به گوه خوردن بیوفتی جایی تو این خونه نداری یعنی حتی اگر شوهرت سرت برید خودت چاقو بده دستش

یه فروردینی بی حوصله

منم ازش متنفرم میخام سر به تنش نباشه شوهرمن هییییچ مشکلی نداره هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتی ولی خ ...

منم به این شک دارم ولی فعلا علنا چیزی ازش ندیدم اگه اونم ببینم پکیجش تکمیل میشه

یه فروردینی بی حوصله

من بچه ندارم قرار هم نیست بیارم بچه بیارم که گرسنگی بکشه 🥲خیلی دلم میخاست برم خونه بابام و کمکم کنه ...

قایمکی نمیتونی دوره اینستا بخری ادمین بشی؟🥲

ی همچین چیزی...

اگه بتونم کار اینترنتی پیدا کنم بهت میگم

قایمکی نمیتونی دوره اینستا بخری ادمین بشی؟🥲ی همچین چیزی...اگه بتونم کار اینترنتی پیدا کنم بهت میگم

عزیزم پولی بهم نمیده میگه چرا باید پولی که با زحمت به دست میارم بدمش به تو حرومه برات 

یه فروردینی بی حوصله