2777
2789

من علاقه ندارم چون هم اشعه داره هم زیردست پزشک متخصص رادیولوژی حساب میشم بازارکارش رو نمیدونم 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در کل رشته های توانبخشی بهتر از پیراهاست هم درآمد هم کارش البته این نظرمنه

کاردرمانیم میارم 

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

کاردرمانیم میارم

کاردرمانی بهتره هم دانشگاه های کمی پذیرش داره یعنی بازارکارش همیشه هست درآمدش هم خوبه تو این سایت تعریفش رو زیاد شنیدم محیط کاریش هم تمیزه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
کاردرمانی بهتره هم دانشگاه های کمی پذیرش داره یعنی بازارکارش همیشه هست درآمدش هم خوبه تو این سایت تع ...

حق مطبم داره مسعله اینه خیلیا نمیدونن چیه  

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

کاردرمانی بهتره هم دانشگاه های کمی پذیرش داره یعنی بازارکارش همیشه هست درآمدش هم خوبه تو این سایت تع ...

ترازم 8400میارم شهرخودمو تیپ1 گیرکردم  چجوری همسرمو راضی کنم

ترازم 8400میارم شهرخودمو تیپ1 گیرکردم چجوری همسرمو راضی کنم

این کار و رشته تو قراره باشه من نمیتونم خانواده مو راضی کنم برم موسیقی چون نوازندگی رو شغل و رشته نمیدونن نمیتونم راضی کنم چون کارش رو نمیتونم تضمین کنم ولی کاردرمانی بازارکار داره تضمینی