2777
2789
عنوان

لیزر رولی کمک

1268 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یه سوال امروز اولین جلسه لیزر من بوده که رولی هم بود و خالم که رفته بود می‌گفت جلسه اول دوم فقط درد کشیدم بعدش نه ولی من که رفتم همونجا حتی یه ذره هم درد نکشیدم فقط قلقلکم مییومد میخواستم بدونم این طبیعیه یا ممکنه رو بدن من جواب نده؟ چون موهای بدنم سیاه و ضخیممه

و اینکه یکی از دلایلی که لیزر کردم بخاطر این بود که پوست مرغی داشتم بنظرتون با لیزر این پوست مرغی صددرصد میره یا رو هر کی متفاوته؟

من آرنج و زانو و زیر بغلم هم خیلی تیرس آیا لیزر باعث از بین رفتنش میشه ؟

و چون ۱۷ سالمه میتونم از لیزر رولی نتیجه ای بگیرم یا شاتی بهتره؟ 

اگرم جای خوبی می‌شناسید تو تهران که خودتون رفته باشید لطفاً معرفی کنید 

تو تهران چرا رولی 

من فکر کردم مناطق محرومی دستگاه خوب ندارید 

فقط کندلا و ساینا شور برو 

بقیه ش تلف کردن وقت و هزینه س

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو تهران چرا رولی من فکر کردم مناطق محرومی دستگاه خوب ندارید فقط کندلا و ساینا شور برو بقیه ش تلف کر ...

این رولی هم دستگاهش عالیه اسمش یادم نیست ولی خالم نتیجه گرفته . یعنی ممکنه با رولی نتیجه نگیرم ؟

رولی کلا درد نداره شاید خالت آستانه دردش پایین بوده یا تخمدان پلی کیستیک داشته

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود با ژل ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود به محض اینکه می‌رسیدم نوبتم بود و ذره ای معطل نمیشدم

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تر بود اپراتوراشون هم کلی برام وقت میذاشتن

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶