2777
2789
عنوان

Cmv igg مثبت

866 بازدید | 11 پست

ببخشید خانوما من یه سقط داشتم الان چکاپ کردم cmv igg مثبت هست کسی بوده با این مشکل بچش بدون مشکل ب دنیا اومده باشه؟ اخه توی گوگل زده ممکنه توی بارداری باز این مریضی عود کنه و تاثیرات خیلی بدی روی بچه میذاره ممنون میشم اگ کسی تجربه داشته بگه😭

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
عزیزم igg یعنی بدنت قبلا اون ویروس رو گرفته و الان آنتی بادی داره و نگرانی نداره و اتفاقا خوبه که ig ...

من خودم ایمنی ندارم و تو بارداریم دکترم آزمایش رو که دید گفت متاسفانه ایمنی نداری و خیلی باید مراقب باشی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم igg یعنی بدنت قبلا اون ویروس رو گرفته و الان آنتی بادی داره و نگرانی نداره و اتفاقا خوبه که ig ...

بضی دکترا میگن چون قبلا مبتلا شدی دگ نمیگیری بعضیا میگن ممکنه عود مجدد کنه چون سابقه هیدروپس داشتم خیلی میترسم

من خودم ایمنی ندارم و تو بارداریم دکترم آزمایش رو که دید گفت متاسفانه ایمنی نداری و خیلی باید مراقب ...

عزیزم میگفت باید مراقب چه چیزایی باشی ک مبتلا نشی؟ برات توضیح داد؟

بضی دکترا میگن چون قبلا مبتلا شدی دگ نمیگیری بعضیا میگن ممکنه عود مجدد کنه چون سابقه هیدروپس داشتم خ ...

نگران نباش انشاالله دیگه نمیگیری 

نهایتش اینه که تو بارداری خیلی باید مراقب یه سری چیزا باشی تا مجدد درگیر این ویروس نشی 

عزیزم میگفت باید مراقب چه چیزایی باشی ک مبتلا نشی؟ برات توضیح داد؟

بله عزیزم گفت همه انواع گوشت و تخم مرغ رو کامل کامل بپزم ، موقع پاک کردن گوشت و مرغ اینا حتما دستکش بزنم و بعدش دست هامو خوب بشورم و سینک و کلا وسایلی که با گوشت خام تماس داشته رو ضدعفونی کنم ، میوه و سبزیجات رو ضدعفونی کنم، لبنیاتم فقط پاستوریزه مصرف کنم، تا اونجا که یادمه این توصیه ها رو کرده بود 

با حیوانات هم نباید تماس داشت 

بله عزیزم گفت همه انواع گوشت و تخم مرغ رو کامل کامل بپزم ، موقع پاک کردن گوشت و مرغ اینا حتما دستکش ...

فک کنم اینی ک میگی مال ویروس توکسوپلاسما هست سایتومگالویروس هم شامل این چیزا میشه؟

فک کنم اینی ک میگی مال ویروس توکسوپلاسما هست سایتومگالویروس هم شامل این چیزا میشه؟

آره درست میگی من توکسوپلاسما رو هم ایمنی ندارم احتمالا برای اون گفته بود این توصیه ها رو 

آره درست میگی من توکسوپلاسما رو هم ایمنی ندارم احتمالا برای اون گفته بود این توصیه ها رو

منم توکسو‌ رو نداشتم ولی سی ام وی‌ رو داشتم ایمنیشو راجعبه ایمنی داشتن و نداشتن اونم دکتر بهتون گفت؟

منم توکسو‌ رو نداشتم ولی سی ام وی‌ رو داشتم ایمنیشو راجعبه ایمنی داشتن و نداشتن اونم دکتر بهتون گفت؟

نه کلا جدا جدا چیزی نگفت 

من چون تو هیچ کدوم غیر از سرخک و هپاتیت که اونا رو هم چون واکسن زدیم ایمنی دارم و تو بقیه ایمنی ندارم و دکترم همون کلی گفت ایمنی نداری و باید مراقب باشی و همون توصیه ها رو کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز