2777
2789
عنوان

علاعم افسردگی

72 بازدید | 5 پست

سلام خانما کمک میخواستم شاید کسی مثل من درگیر این مشکل باشه 

افسردگی شدید دارم و اسکیزوفرنی به علاوه پرخوری خیلی زیاد روانشناس رفتم 

برای پرخوری راهکاری بهم نداده فعلا داریم رو درمان دو تای اولی کار میکنیم 

مشکل من پرخوری خیلی زیاده واقعا زیاد 

یعنی هر چی دم دستم بیاد میخورم هر چی 

اندام خیلی خوبی دارم اصلا اضافه وزن ندارم و وزنم هم نرماله با وجود همه اینا فعالیت خیلی کمی دارم 

تو یک روز به طور نرمال حداقل ۷ یا ۸ وعده کامل غذا میخورم و بقیه روزو و داعم تنقلات میخورم 

پیشنهاد میدید واسه پرخوری زیاد چیکار انجام بدم 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

برای افسردگی استرس کبدچرب دیابت رفلکس معده انواع عفونت ریزش مو جوش دردهای شدید وتنظیم پریودی میگرن درد های مفصلی فقط پودر گیاهی ابردوا مصرف کنین که بهترینه

قطعا‌نتیجه‌میگیری

اگه ایتا داری بیا تواین کانال

https://eitaa.com/joinchat/1047397154C7177224b86

با وجود همه پروتین هایی که تو روز میخورم ریزش موی خیلی خیلی شدید گرفتم و جوش صورت خیلی زیاد 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوشبحالت که اندام خوب و وزن نرمال داری اگه من بودم هیکلم الان اندازه اسب شده بود خودمم ۱۲۰ کیلو به ب ...

واقعا سیرمونی ندارم ....و اینکه نمی‌دونم اون همه غذا واقعا کجا میره ولی حتی یک گرم اضافه وزن ندارم ...