2777
2789
عنوان

راهنمایی

109 بازدید | 20 پست

سلام من دختری ۱۹ ساله هسم نزدیک یک ساله عقد کردم دارن کارای عروسیم رو میکنن ولی من نمیدونم چمه امروز زنگ زد گفت بیابریم وسیله ببینیم من پریودی رو بهونه کردم نرفتم اینم بگم ما قبلا تا پای طلاق هم رفتیم یعنی ۲ جلسه مشاوره رفتیم برای قبل طلاق ولی من دیدم خانوادم پشتم نیستن بیخیال شدم الان نمیدونم چکار کنم دوس دارم اون یه مشکل پیدا کنه تا خانوادم ببینن و راضی شن نمیدونم چمه بخدا وقتی میخواد باهام رابطه داشته باشه نمیزارم ارضام کنه اصلا اون موقع ها فکرم پیشش نیس چکار کنم 

واقعا نیاز داشتم بخ اینکه درد و دل کنم قبلا با یه نفر رفیق بودم مادر اون نذاشت بخ هم برسیم حالا خبر رسیده داره زن میگیره  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی دلت پیش یکی دیگس چرا بله گفتی یکی دیگه ام دل ببنده بهت

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
وقتی دلت پیش یکی دیگس چرا بله گفتی یکی دیگه ام دل ببنده بهت

بخدا من خودم اول نگاه چهره پسره نکردممم اصلااا شب خواستگاری گفتم به عمم نمیخوام ولی گوش نکرد به مادرمم گقتم گوش نداد کلا شماره مامان پسره هم به من نمی‌داد تا بگم من نمیخوام چند بار تهدیدشون کردم که خودکشی میکنم گوش ندادن کلا پشتم نبودن 

الانم چهره اش زیاد به دلم ننشسته بعضی وقتا حالم ازش بهم میخوره وقتی فکر میکنم قراره یه عمر زندگی کنم دلم میخواد برم خودمو بکشم ولی میترسم

پیش مشاور خانواده برو

نمی‌ذارن 

الانم که گوشی دستمه نمیدونن خط دارم توش 

آخه تو موقعی که صیغه بودیم پسره چند تا پیام تو اینستام دید از اون موقع نمیزاره خط بندازه تو گوشیم 

اون موقع هم خیلی التماس پسره کردم که بکشه عقب گوش نداد بهم مامانم همیشه زنگ میزد بهشون میگفت بچه اس درست میشه

از اول دوستش نداشتی؟

کلا دلم نبود گفتم حالا شابد درست شد ولی الان دارم بدتر میشم 

الان اومدم پشت بوم نشستم دلم میخواد از این بالا برم خودمو بندازم پایین تو حیاط 

[QUOTE=351176856]کلا دلم نبود گفتم حالا شابد درست شد ولی الان دارم بدتر میشم  الان اومدم پشت بوم نشستم دلم میخو ...[/QUOTE

من با اینکه دوستش داشتم ولی بعد عقد پشیمون شدم ازش خوشم نیومد ۶ ماه عقد بودم ولی بعد عروسی خوب شدم شاید طبیعی باشه

[QUOTE=351176856]کلا دلم نبود گفتم حالا شابد درست شد ولی الان دارم بدتر میشم الان اومدم پشت بوم نشس ...

ازدواجت سنتی بود ؟؟؟

من میترسم بعد عروسی بدتر بشم کاش خانوادم پشتم بودن🥺🥺🥺

نمیزاره اینستا نصب کنمم دق میکنم بخدا

دوستش داشتم ولی کاملا سنتی از دور دوستش داشتم ولی بعد عروسی خوب شدم منم قبل شوهرم یا خواستگار سمج داشتم اینقدر خواستگاری کرد هم کلاس داشگام بو  کم کم بهش علاقه پیدا کردم بعد عقد گفتم کاش با اون ازدواج میکردم ولی بعد عروسی نه دیگه عادی شدم شوهرمو دوست داشتم خیلی ها اینجوری میشن شاید طبیعی باشه

دوستش داشتم ولی کاملا سنتی از دور دوستش داشتم ولی بعد عروسی خوب شدم منم قبل شوهرم یا خواستگار سمج دا ...

نمیدونم 

بخدا که حالم بده 

هر جا میریم میگم کاش اون که دوسش داشتم بود 💔💔💔💔💔💔 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز