2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست
نمیدونم بخدا که حالم بده هر جا میریم میگم کاش اون که دوسش داشتم بود 💔💔💔💔💔💔

ول کن بی خیال اون شو این احساسات طبیعیه به محاسن شوهرت فکر کن خودتم گفتی که اون داره زن میگیره بهش فک نکن اصلا

نمیدونم بخدا که حالم بده هر جا میریم میگم کاش اون که دوسش داشتم بود 💔💔💔💔💔💔

ول کن بی خیال اون شو این احساسات طبیعیه به محاسن شوهرت فکر کن خودتم گفتی که اون داره زن میگیره بهش فک نکن اصلا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ول کن بی خیال اون شو این احساسات طبیعیه به محاسن شوهرت فکر کن خودتم گفتی که اون داره زن میگیره بهش ف ...

دعا کن از فکرش بیام بیرون 

چند روز پیش زنگ زده بود به یکی از فامیلامون گفته بود میشه بیاریش تا ببینمش دلم تنگ شده فامیلمون هم گفته بود ن اون داره عروسی میکنه ولش کن 🥺🥺🥺🥺🥺

دعا کن از فکرش بیام بیرون چند روز پیش زنگ زده بود به یکی از فامیلامون گفته بود میشه بیاریش تا ببینمش ...

اون فامیلتون کارش اشتباه بوده بهش بگو دیگه خبری ازش برات نیاره ان شاالله خوشبخت میشی زوم کن رو شوهر خودت رو خوبی هاش

بخدا من خودم اول نگاه چهره پسره نکردممم اصلااا شب خواستگاری گفتم به عمم نمیخوام ولی گوش نکرد به مادر ...

مگه اهل بوقه خواستگاری نگاه نکنی.ای خدا چقدر حرص میدیدن 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین