2789
عنوان

ویمینو

| مشاهده متن کامل بحث + 47531 بازدید | 109 پست
نه نگرفتم به نظرم یک جای کارشون می‌لنگد

سلام دوست عزیز
سال ۱۴۰۳ ویمینو به بهانه وام کلاهبرداری کرد از من
الان وکیل گرفتم اگه مایلید مشخصات بدین و تاریخ دقیق یا حدودی و شماره کارتی که باهاش واریزی رو انجام دادین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان منم تو سایت ویمینو درخواست وام دادم ساده بودم کارمزد هم دادم 1450000 تقریبا حالا نزدیک ب ...

سلام دوست عزیز
سال ۱۴۰۳ ویمینو به بهانه وام کلاهبرداری کرد از من
الان وکیل گرفتم اگه مایلید مشخصات بدین و تاریخ دقیق یا حدودی و شماره کارتی که باهاش واریزی رو انجام دادین

همش میگن سایت در حال بروزرسانی هستش. هی امروز عودت میدیم و فردا عودت میدیم مبلغ رو. سفته و اطلاعات م ...

سلام من به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم 1403/09/26 وقت بازپرسی گذاشتن اگه تمایل دارین پیام بدین تا حقمون رو بگیریم 09153298291

سلام دوست عزیزسال ۱۴۰۳ ویمینو به بهانه وام کلاهبرداری کرد از منالان وکیل گرفتم اگه مایلید مشخصات بدی ...

من به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم 1403/09/26 وقت بازپرسی گذاشتن اگه تمایل دارین پیام بدین تا حقمون رو بگیریم 09153298291