2789
عنوان

ویمینو

| مشاهده متن کامل بحث + 47531 بازدید | 109 پست

من هنوز در حال بررسی بودم که گفت برا ضامن سفته الکترونیکی می‌خوام گفتم مگه سفته هم الکترونیکی میشه مگه نباید حضوری باشه گفت نه مشکلی نیست .

شک کردم اومدم اینجا دیدم چه خبره 

البته کلاهبرداری تو فضای مجازی تو هر صنفی بسیار شایع شده هرثبت نامی تو فضای مجازی بابت استخدام و تسهیلات که ازتون  پول میخواد و خودش هم دیده نمیشه مطمئن باشید کلاهبرداری هست مخصوصا در زمینه وام و تسهیلات در زمینه کار در منزل که تو دیوار آگهی های زیاد دارن میگن بابت ثبت نام و بیمه و آموزش اینقدر پول واریز کن همچنین  مثل موسسات خیریه که بیشترشون کلاهبرداری هست خیلی مراقب دارایی تون باشید  هر چه فقر بیشتر بشه همون قدر هم کلاهبرداری زیاد میشه . لطفاً اطلاع رسانی کنید وام و استخدام کار در منزل و موسسات خیریه 

با همون مدارکت میتونه همینجوری شرکت بزنه و کلاه برداری کنه به اسم شما داخل سایت اینما شکایت کنید بعد ...

سلام وقت بخیر 

من مدارک رو آپلود کردم ولی وقتی روی ارسال زدم ارور داد ممکنه که مدارکم دیگه ارسال نشده باشه براش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان منم تو سایت ویمینو درخواست وام دادم ساده بودم کارمزد هم دادم 1450000 تقریبا حالا نزدیک به دوماهه میگن سایت خرابه و امروز و فردا میکنن البته جواب پیام نمیدن کلی فحش و فضیحت میکنم تا جواب بدن درکل ویمینو کلاه برداره گول نخورید

سلام دوست عزیز با توجه به بررسی زیر ساخت سایتش و مشکلات زیاد و مهمی که داره اصلا قابل اعتماد نیست، امیدوارم دیر نشده باشه واست، و سوال پرسیدن اینجا حتی اگه همه نظرات مثبت باشن باز اصلا قابل اعتما نیست برای من حداقل! چون ایراد زیاد داره هم  زیر ساختش هم رویه اش

همش میگن سایت در حال بروزرسانی هستش. هی امروز عودت میدیم و فردا عودت میدیم مبلغ رو. سفته و اطلاعات مارو هم برای خودشون برداشتن .معلوم نیست چی هست این ویمینو اصلا. شکایت چطوری میشه کرد هم معلوم نیست ‌.شماره تماس هاشونم که از دسترس خارج کردن .فقط پشتیبانی سایت گاهی پیام جواب میده

جدی میگین ؟خوب چرا تو سامانه شکایت ثبت نمیکنین تا جلوشو بگسرن متاسفانه من واریز کردم اگه زودتر میدید ...

کجا باید اقدام کنیم.من میخوام تا آخرش برم جلو

اینا میدونن مردم گرفتارن ازشون سواستفاده میکنن

سلام به همگی

لطفا کسی گول اینارو نخوره.من الان یکماه هست 1500رو واریز کردم نه پشتیبانی جواب میده نه شمارهشون

خیلی جالبه هر کی میاد یه سایت میزنه سر مردم گرفتارو کلاه میزاره کسی هم نیست یقشونو بگیره

دیگهحرفی نیست .کسی متوجه بشه تموم دردلها تو این دو خط خلاصه شد.

اصلا این کارو نکنید و خام ویمینو نشید

سایت ویمینو کاملا دروغه هست اگه دقت کنید اول سایت لینک ir شروع میشه وقتی تو سایت میرین به .com تغییر میکنه یکی از دوستان هم کارمزد واریز کرد ولی از وام که هیچ نه پشتیبانی جواب داد نه کسی پیگیری کرد هیچ این سایت کاملا کلاهبردا هست اگه تونستین به پلیس فتا معرفی کنید ممنون از اینکه اینجا نظرهاتون میزارین

دوستان عزیز سایت ویمینو بدون شک کلاهبرداره من ثبت نام کردم و یک و پونصد زدم به حسابشون بعد برای پیگیری تماس گرفتم دیدم خط تلفنشون بدلیل بدهی قطع شده همونجا مطمئن شدم که کلاهبرداریه ، بعد اومدم اینجا نظراتو خوندم بعد رفتم پیام دادم بهشون دقیقا حرف بقیه رو بمنم زدن گفتن بدیلی مشکلات مدیریتی وام تعلیق شده و دو هفته دیگه صبر کنید ، دو هفته صبر کردم دوباره پیام دادم که گفتن وام نمیدیم شماره تماس بدید تا پولتون برگشت بشه شماره تماس و حساب و همه چی دادم دیگه جوابمو ندادن منم رفتم فتا شکایت کردم ازشون الان یک هفتست سایتشون بالا نمیاد ، از من گفتن بود اینا هیچ پشتوانه و اعتباری ندارن انقدرم بزدل و ترسو هستن که کثیفترین نوع دزدی انتخاب کردن دقیقا از کسی که نیازمنده دزدی میکنن مراقب باشید