2789
عنوان

ویمینو

| مشاهده متن کامل بحث + 47531 بازدید | 109 پست
من پول نریختم ولی مدارک آپلود کردم چجوری میتونم شکایت کنم +

با همون مدارکت میتونه همینجوری شرکت بزنه و کلاه برداری کنه به اسم شما 

داخل سایت اینما شکایت کنید بعد یک هفته براتون میاد که باید به مراجع داوری ارجا کنید 

حتما روی شکایتتون کلیک کنید اون قسمت پایین که چت هستش روند و پیامی که به طرف فرستادن براتون نمایش داده میشه و اگر گزینه ارجا به مراجع قانونی یا داوری فعال شد این کارو انجام بدید تا شکایتتون مختومه نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم می خواستم ازشون وام بگیرم ولی یکم شک کردم چون اسم بانک تامین کننده رو نزده بود قبلا از قسطا و لندو وام گرفته بودم و واقعا راضی بودم اون هایی که مدرکشون آپلود کردن حتما شکایت کنید چون بعدا به اسم شما از یکی کلاهبرداری کنن توی دردسر میوفتید اون هایی که سفته دادن که دیگه بدتر 

تماس باهاشون گرفتید ؟یه شماره هم دارن شماره شخصیه داخل اینماد هست با اونم تماس بگیرید مسولشون است ظا ...

سلام من از طریق پشتیبانی درگاه زرین پال پیگیری کردم ارجاع دادن به واحد حقوقی  با خود صاحب حساب علیرضا طالب صحبت کردم همبن الان پولمو عودت داد ۱میلیون و ۲۰۰رو پس داد شما هم همین کار رو بکنید

سلام دوستان ویمینو من واریز کردم الان ۹ روزه رفتم ادرسشون اصلا همچین ادرسی ک گذاشتن وجود نداره گول ن ...

سلام من از طریق پشتیبانی درگاه زرین پال پیگیری کردم ارجاع دادن به واحد حقوقی  با خود صاحب حساب علیرضا طالب صحبت کردم همبن الان پولمو عودت داد ۱میلیون و ۲۰۰رو پس داد شما هم همین کار رو بکنید

پیگیری کنید میترسه پولو پس میده بزا منو داد همین امروز

سلام من هم به اشتباه چند روز پیش واریز کردم و حالا پشیمانم اگه شما تهران هستید آدرس شرکت رو اگه روی ...

سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارم ...

02128420756 این شماره رو میگین هزار بار بیشتر تماس گرفتم همش میگه ساعت کاری ویمینو به اتمام رسیده اس ...

سلام برو سایت پلیس فتا شکایت کن من شکایت کردم از چت و وبسایت و تراکنشم اسکرین گرفتم واسشون فرستادم اگر کم کم از هر نفر ۵۰ هزار بگیرن خدا تمن میشه بماند الان ۱ میلیون پونصد دارن کارمزد میگیرن

دوستان برید از چت ویمینو از تراکنش و خودسایت اسکرین بگیرید و برید سایت پلیس فتا و مدارک اپلود کنید و ازشون شکایت کنید اگر شکایتا زیاد بشه باشون برخورد میکنن من ک همین کار کردم تا ی بیچاره دیگه مثل من گول نخوره نه وامی در کاره نه اعتبار سنجی بانکی همش کلاهبرداریه برید شکایت کنید بصورت انلاین و افلاین زیاد وقتتون نمیگیره

دوستان وام ویمینو کلاهبرداریه آدم بی ذاتی بنام علیرضا طالب دعای یک حروم خور و کلاهبرداره شماره تماسش ...

سلام من رفتم سایت پلیس فتا انلاین و افلاینش شکایت کردم شما هم اینکار بکن

سلام من از طریق پشتیبانی درگاه زرین پال پیگیری کردم ارجاع دادن به واحد حقوقی  با خود صاحب حساب علیرضا طالب صحبت کردم همبن الان پولمو عودت داد ۱میلیون و ۵۰۰ پس داد شما هم همین کار رو بکنید مجبور میشه عودت بده