2789
عنوان

ویمینو

47531 بازدید | 109 پست

سلام 

دوستان تا الان کسی از ویمینو https://vimino.ir/

وام گرفته، من بد جور گرفتارم و به وام نیاز دارم، به نظرتون کلاهبرداری نیست ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تماس نگرفتم 

یک پیام اومد

رفتم سایتش میگه این کارمزد پرداخت کن

اینم پیام

درود ویمینویی عزیز
وام شما تا سقف ۷۰ میلیون تایید شده
و بابت کارمزد پلن الماسی ما رو از طریق لینک زیر دریافت کنید
تا کارشناسان ما تا ۷ روز کاری بابت واریزی باهاتون در تماس باشند

شماره تماس موسسه :
۰۲۱۲۸۴۲۰۷۵۶
شنبه تا چهار شنبه از ساعت ۸:۰۰ الی ۱۴:۰۰
به امید موفقیت شما

لینک سایت اینجا نمی‌شود گذاشت

سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارمزدی کع گفتند و زدم من خام شدم در ی لحظه شما این اشتباه و نکنید اصن دوستان هر سایت ی و جایی تو دنیا اصن قبل اینکه بهتون وام بدن ازتون کارمزد خواستن اونم زیاد اون قضیه ش بو داره این توئیت و هم زدم که روشنتون کنم که اشتباه منو نکنید کلن ساده نباشین تو مملکت ما دو جنس آدم وجود داره ساده ساده حرامزاده حرامزاده آی لاو یو

سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارم ...

سلام

شما واریز کردین چه روزی واریز کردین بعد از 7 روز باهاتون تماس نگرفتن 

سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارم ...

جدی میگین ؟خوب چرا تو سامانه شکایت ثبت نمیکنین تا جلوشو بگسرن متاسفانه من واریز کردم اگه زودتر میدیدم واریز نمیکردم

سلامشما واریز کردین چه روزی واریز کردین بعد از 7 روز باهاتون تماس نگرفتن

من دقیقا 2 شهریور اقدام کردم و بعد چن روز ی اسمس واسم آمدش ک تایید ام کردن بعدش واریز انجام دادم ک تا هفت روز گفتن باهاتون تماس میگیرین البته به جز پنج شنبه جمعه ها حساب نیستش الانم با امروز 7روز شدش اما تماس نگرفتن و پیامم رو هم جواب ندادن تو سایت