2777
2789

ببخشید موضوع رو خیلی باز میگنم ولی واقعن در عذابم مدتیه میل جنسیم صفر شده ازین پریود تااون پریود شاید یک بار رابطه موفقیت امیز داشته باشم، ۲۸ سالمه، دوسه ماهی هست اینجوری شدم تا قبلش اوکی بودم، همه روش ها و پوزیشن ها امتحان شده ولی جواب نگرفتم خیلی وقتا ادای ارگاسم درمیارم ک همسرم فقط دست بکشه ولی دیگه از لحاظ روحی داغون شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ قرص ضدافسردگی مصرف میکنی همین دلیلشه

اگ ن ریشه ایی حل کن

رابطت باهمسرتو بررسی کن اگ بهش حس داشته باشی این موضوع خود بخود ب اشتیاق تبدیل میشه پسببین توزندگیت کجا مشکل داری حلش کن سرپوش نذار

اگ هیچ ایرادی نبود مصرف قرص ضدافسردگیم نداری برو سراغ قرص بری داروخونه خودشون بهت پیشنهاد میدن

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
اگ قرص ضدافسردگی مصرف میکنی همین دلیلشهاگ ن ریشه ایی حل کنرابطت باهمسرتو بررسی کن اگ بهش حس داشته با ...

رابطم با همسرم عالیه مشکل خاصی نداریم تو زندگی اونم تو رابطه جنسی صدشو میذاره اهمیت میده بهم ولی موفق نمیشه، قرص خاصی مصرف نمیکنم اینقد میلم کمه ک درد جسمی هم میکشم ی چیز افتضاحی... روحی هم حالم خوبه، قرص تقویت جنسی قبلا مصرف کردم ولی الان ب همسرم میگم بخره بهش برمیخوره میگه مگه من مردم بری سراغ قرص😐 یکم افکارش بده دراین مورد انگار میگم تو بلد نیسی

رابطم با همسرم عالیه مشکل خاصی نداریم تو زندگی اونم تو رابطه جنسی صدشو میذاره اهمیت میده بهم ولی موف ...

خودت برو بخر بگو سوال زنانه دارم اگ اقاباشه میره خانمی رو میگ بیاد پشت کانتر

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز