2777
2789
عنوان

واریکوسل گرید ۳ و نیاز به کمک نی نی سایتیا..

| مشاهده متن کامل بحث + 17802 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم سال ۹۴ مجرد بوده عمل کرده ... ما سال ۹۵ ازدواج کردیم 

چه قدر عجولید.

ایشالله زود نتیجه میگیرید بابا.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
از زالو نتیجه نگرفتین؟!شوهر من وضعیتش خیلی خراب بود اخرین باری که زالو انداخت همراهش قرص هم خورد همر ...

نازگل وضعیت اسپزم همسرت چه جوری بود؟

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
از زالو نتیجه نگرفتین؟!شوهر من وضعیتش خیلی خراب بود اخرین باری که زالو انداخت همراهش قرص هم خورد همر ...

زالو انداخت خودشم میگف احساس میکنم بهتر شده منییم 

..ولی خب دقیقا نشد تو اون دوران اقدام کنیم درست حسابی ..فقط ۱ ماه اقدام کردیم 

فقط یه سوال چند بار باید زالو بندازه ؟؟؟؟

میخوام برم بیمارستان صارم اما اینجا ازش تعریف نکردن دو دل شدم

عزیزم خواهرشوهر من و دو تا از فامیلامون پارسال تو رویان میکرو کردن و هر سه نتیجه گرفتن هزینشم کمتر شد ولی دختر عمم تو صارم انجام داد منفی شد، البته نمیخام منصرفت کنما فقط این تجربه فامیلای ما بود

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
چه قدر عجولید. ایشالله زود نتیجه میگیرید بابا.

نمیدونم والا آخه بعد چند ماه که رفت آز داد اسپرما افتضاح شده بود .. کلا دکتر گفت کل واریکوسل برگشته 😟😟

به لفظ خودشون عود کرده 

زالو انداخت خودشم میگف احساس میکنم بهتر شده منییم  ..ولی خب دقیقا نشد تو اون دوران اقدام کنیم ...

ببین اگر با طب سنتی کار کنید بهتره.

فقط باید پیگیر باشید و مرتب هر ماه برید

دکتر طب سنتی بهتون میگه کی بیایید دفعه بعد

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
زالو انداخت خودشم میگف احساس میکنم بهتر شده منییم  ..ولی خب دقیقا نشد تو اون دوران اقدام کنیم ...

ببین اگه واریکوسل شدید داره هر دو هفته باید بندازه تا چهار بار..در کنارش حتما دارو بخوره و اقدام داشته باشین

عزیزم خواهرشوهر من و دو تا از فامیلامون پارسال تو رویان میکرو کردن و هر سه نتیجه گرفتن هزینشم کمتر ش ...

چی بگم والا دکتر گفت رویان نرید

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
عزیزم خواهرشوهر من و دو تا از فامیلامون پارسال تو رویان میکرو کردن و هر سه نتیجه گرفتن هزینشم کمتر ش ...

مرسی ... نمیدونم چرا اصلا جدا از هزینش دوست دارممم طبیعی باردار شم ..رو تخت خونمون ..نه تو بیمارستان و ازمایشگاه 😣😣😣😣