2777
2789

یکی رو میشناسم میگه دانشگاه دولتی یه رشته ی خوب قبول شدم مادرم نذاشت برم.  گفت برو سر کار،  درس به درد نمیخوره،  میگه منم رفتم سر کار. نمیذاشت یه قرون دستم باشه هر روز میگفت اومدنی سر راه یه مرغم بگیر بیار فلان چیزم بگیر بیار. 

بخشی از خرج خونه رو انداخت گردنم. 

میگه با اینکه بابام خونه،ماشین زمین و خیلی چیزا به نام مادرم زده،  ولی یه بار بابام گفت فلان زمینشو که یه جای پرت تو داهاتمونه و همچین ارزشی هم نداره میخواد بزنه به نام من. 

مادرم با پدرم دعوا کرد که حق نداری بزنی به نام بچه، اونم بزن به نام خودم. 

میگه یه لباس فروشی باز کردم.  

مادرم همش میگفت باید بیام کنار مغازه ت یه لباس فروشی بزنم مشتریات کساد شه. 

میگفت ازدواج کردم مادرم همش راجب من دروغ و تهمت به شوهرم میگفت و راجب اون دروغ و تهمت به من میگفت. بعد میگفت به شوهرم گفته بود زنتو طلاق بده بهت خیانت میکنه.

دوستم میگه هر بار که شوهرم برام لباس یا طلا میخرید به مامانم نشون میدادم مامانم چهره ش در هم میشد. 

میگفت همش بین من و شوهرم بحث و دعوا مینداخت تا اینکه دیگه تهمتای مادرم به شوهرم ثابت شد که دروغه. 

میگفت الان با مادرم کلا قطع رابطه م و تو زندگیم ارامش دارم. 

خیلی عجیبه برام چه طور یه مادر میتونه به بچه ش حسودی کنه اخه 

اینجور کسا مریضن روانین مطمئنا کلی مشکل تو دوران کودکی داشتن ،،بله اینجور مادری دیدم البته نه از اول از یه سنی به بعد حسادتای ویرانگرش شروع شد،دخترش مسافرت می‌رفت ,خونه میخرید،دختر شوهر میداد کلا عزا میگرفت و سنگ اندازی میکرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم حسادت میکنه

حالا نه به این شدت

ولی وقتی شوهرم با محبت منو صدا میکنه یا باهام حرف میزنه قیافش عوض میشه

خیلی عقده ای به من میگه تو شوهرت با محبته اما من شوهرم بی محبت ،انگار من مقصرم

اینجور کسا مریضن روانین مطمئنا کلی مشکل تو دوران کودکی داشتن ،،بله اینجور مادری دیدم البته نه از اول ...

🥺🥺🥺

اره شاید عقده های دوران کودکیشون بوده. 

ولی خب بعضیا از عقده ها درس میگیرن دلشون برا بچه های ایندشون میسوزه و سعی میکنن مثه پدر مادر خودشون نباشن بعضیا هم حسودی میکنن و میگن من سخت زندگی کردم چرا دخترم خوب زندگی کنه 

حسود نیست مریضه .خیلی از آدمایی که مشکل روحی و شخصیتی دارن پدر یا مادرن .ربطی به والدین بودن نداره

درسته 

خیلیا که از همین مشکلات روانی بچه ی خودشونو میکشن دیگه حسادت که سهله