2777
2789
عنوان

خواب دیدم

58 بازدید | 13 پست

خواب دیدیم موهامو قیچی‌کردم ولی جوری که بلندیش از بین نرفت تعبیرش خیلی بده که 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیره عزیزم...نگو بده هیچوقت خوابی ک‌دیدی اینجوری نگو انقد بگو‌خوبه خیره تا خوب بشه.

صدقه بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خب خواب تو فرق دارهاین تعبیر موی کوتاه شده س

نه گفته در هر شرایطی خوب نیس

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

شاید داری ی کاری انجام میدی که ممکنه به آبروت صدمه بخوره و این خواب ی هشداره

اره اونم چه کاری 😭

خیره عزیزم...نگو بده هیچوقت خوابی ک‌دیدی اینجوری نگو انقد بگو‌خوبه خیره تا خوب بشه.صدقه بده

باشه🫂🫀

بد به دلت راه ندهصدقه بده تعریفش نکنچیزی نمیشه

باشه🧡

خب دست بکش ازش

فایده نداره نداره مال چند ماه پیشه 

دعا تقدیرو عوض میکنهدعا کن هیچ مشکلی پیش نیاد

ایشالا که هیچی نباشه🩵🫶