2777
2789
عنوان

حرف دل من خطاب به کل سایت

153 بازدید | 3 پست

توی تمام زندگیتون سمت آدم هایی برید روی ادم هایی حساب کنید و بهشون اعتماد کنید(جدا از هر شناخت و رگ خونی و...) که ((شرافت)) در درونشون هست...بخدا اینطور ادمایی فرشته ان . 

و برعکسش کسایی که این فاکتور رو درونشون نمیشه پیدا کرد بنظرم حتی نباید انسان حسابشون کرد...

ناگفته نمونه خودمون هم باید شرافتمند باشیم تا ادمی مثل خودمون به پستمون بخوره 

ولی اینو از صمیم قلب بهتون میگم 

چه عشقتون(یا رل یا نامزد یا همسر)چه دوستتون چه عزیزانتون چه فامیل و اشنا و غریبه و‌...هرکسیییییی که این یه گزینه((شرافت)) رو در درونش پیدا نکردید هرچقدرم زیبا و خوشگل و خوش صحبت و پولدار و ظاهرش خوب باشه و...باشه بدونید هیچی ازش بعید نیس چون انسانی که شرافتمند و انسان نباشه هرچی ازش میاد هرچیییییی فکرشو کنی 

این حرف از عمیق ترین جای دلم بود...و ای کسایی که حتی حداقل یک ادم شرافتمند و انسان توی زندگیتون دارید قدرشو بدونید چون اینا بهترین مخلوقات خداوند هستن و با تمام وجود دوسشون بدارید

پسری از دیار زاگرس🟢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اخلاق خیلی مهم تر از اون چیزیه که فکرشو میکنیممنم این موضوعو تجربه کردم

اخلاق نه . چه بسا کسی گند اخلاق باشه و همش غر بزنه ولی هیچوقت دلتو نشکونه و انسان با شرفی باشه تا ابد

پسری از دیار زاگرس🟢