2789
عنوان

گلوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 106 پست
نه چجوری باید باشه

تو باز کن الان یدونشو بگو چجوریه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی سفت بود نشد

😳😳😳😳😳

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
خیلی سفت بود نشد

از خیر یکیش بگذر پارش کن نگاش کن لطفا

داخلش اگه سفید باشه یعنی تقلبی و آرد و مواد مخدر هست

میشه داخل کپسولتو باز کنی از داخلش عکس بدینباید سفید باشه داخل کپسولباید گیاهی باشه کلااز کپسولتم عک ...

ببین همون روز اول خودم یکی از کپسولها رو باز کردم داخلش رو دیذم سفید نبود انگار پودر گیاه بود اما قاطی بود کرم و زرد و اینا بود بو کردم اصلا بوی خاصی نمیداد کمی از پودر خوردم خیلی تلخ بود اما طعم آشنایی نداشت اخه اینجا شنیده بودم یکی از بچه ها داخل کپسول رو باز کرده همش زیره بود 

باشه عکس میدم 

ببین من امروز صبح خودم رو وزن کردم حدود یک کیلو تو این ده روز کم کردموزن کن خودتو شاید وزنت کم شده و ...

وزن که کم کردم والا خودمو وزن نکردم اما چشمی مشخصه وزن کم کردم سایز هم گرفتم دور شکمم یک سایز کم شده 

از خیر یکیش بگذر پارش کن نگاش کن لطفاداخلش اگه سفید باشه یعنی تقلبی و آرد و مواد مخدر هست

برای من مواد نیست چونکه هیچ علامتی ندارم اولا که سفید نبود داخلش بعد هم اگر مواد باشه بالاخره یکسری علایم خواهم داشت اما من خیلی عادی هستم نه عصبی شدم نه مثلا سرخوشی دارم یا توهم داشته باشم یا تپش قلب داشته باسم 

یعنی کاملا عادیم 

مطمینم قرصم فیک هم باشه چیز خطرناکی نداره چون کاملا عادی هستم اشتهام هم به شدت کم شده اما صفر نشده 

من بر اساس چیزهایی که خونده بودم اشتهام باید کاملا صفر میشد 

وزن که کم کردم والا خودمو وزن نکردم اما چشمی مشخصه وزن کم کردم سایز هم گرفتم دور شکمم یک سایز کم شده

خب پس عالیه

ببین رو بدن هرکسی یه جور جواب میده، من تا الان ورزش نکردم ولی از امروز رقص و حلقه رو شروع کردم

یه دو روزی هم میخوام برم سفر

امید بخدا ایشالا نتیجه میگیریم

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
برای من مواد نیست چونکه هیچ علامتی ندارم اولا که سفید نبود داخلش بعد هم اگر مواد باشه بالاخره یکسری ...

منم علائمی ندارم فقط یکم دست و پام یخ میشه حس گرسنگی دارم ولی میل به غذا ندارم با چندتا دونه بادوم یا پسته و مغزیجات حل میشه 

ببین همون روز اول خودم یکی از کپسولها رو باز کردم داخلش رو دیذم سفید نبود انگار پودر گیاه بود اما قا ...

اره دوستم

توش دقیقا عین همینی که میگی بود مال منم

عجله نکن

حتما وزن و سایزت میاد پایین

ولی یه کاری بکن

انتهای اینکه میخای دیگه دارو رو قطع کنی یهو قطع نکن

یک روز درمیون 

بعد برسون هفته ای دو بار بعد یبار و بعد قطع کن

برا تثبیت وزن خیلی خوبه اینطوری

برای من مواد نیست چونکه هیچ علامتی ندارم اولا که سفید نبود داخلش بعد هم اگر مواد باشه بالاخره یکسری ...

سلام عزیزم، چه خبر؟ چه کردی با گلوریا؟ 

سلام عزیزم، چه خبر؟ چه کردی با گلوریا؟

سلام 

۱۵ تا دونه تا الان خوردم عالی وزن و سایز کم میکنم پریود شدم قطع کردم آنقدر خانواده ام میگن نخور ضرر داره ترسوندن 

من اصلا عوارض بدی نداشتم تا حالا اما خوب باز آدم نگران میشه 

حالا دو تا دیگه میخورم فعلا قطع میکنم چون هفته بعد یک سفر نسبتا طولانی ۲۰ روزه دارم میترسم تو سفر بخورم چون شبها باید زود بخوابم صبح زود بیدار بشم خیلی کار دارم با این قرص هر روز یک مدلی هستم 

خوابم زو بینهایت کم میکنه بعد اشتهامو میبنده برای همین سه روز پر انرژی هستم باز یکهو خسته و بی انرژی میشم 

نمیتونم تو سفر بخورم 

شاید بعد از مسافرت مجدد شروع کردم

سلام ۱۵ تا دونه تا الان خوردم عالی وزن و سایز کم میکنم پریود شدم قطع کردم آنقدر خانواده ام میگن نخور ...

منم دو کیلو کم کردم، پریود شدم دیگه نخوردم

دقیقا خانواده منم همین رو میگن وگرنه دو دوره دیگه می‌خوردم شش کیلو کم میشد، 

نمیدونی چقدر کم کردی؟ 

منم دو کیلو کم کردم، پریود شدم دیگه نخوردمدقیقا خانواده منم همین رو میگن وگرنه دو دوره دیگه می‌خوردم ...

حدود ۱۷-۱۸ تا توی یکماه خوردم 

دقیق نمیدونم اما چهار کیلو کم کردم اخه ترازوم ایراد هم دلشت اشتباه حساب کرده بودم 

گذاشته بودم ترازو رو روی فرش درست نشون نمیداد بعد گذلشتم رو سنگ درست شد 

منم دو کیلو کم کردم، پریود شدم دیگه نخوردمدقیقا خانواده منم همین رو میگن وگرنه دو دوره دیگه می‌خوردم ...

اما چند روزه قرص نخوردم بعد رژیم شدید هم دارم یعنی روزی هشتصد تا کالری بیشتر نمیخورم دیدم همین دو روز چهارصد گرم اضافه کردم خیلی حالم گرفته شد