2789
عنوان

گلوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 106 پست
نمیدونم بخدا منم خیلی تو ذوقم خورده، انتظار داشتم حداقل شش کیلو تو یه دوره کم کنم. چند کیلو اضافه دا ...

حدود پنج شش کیلو میخواستم کم کنم من خیلی خیلی ورزش و رژیم داشتم دیکه استپ کرده بودم هیچ جوره کم نمیشد نمیخواستم لیپوماتیک کنم دیدم اونم برگشت داره دیگه تنها امیدم همین گلوریا بود چون برای همه اثر کرده بود 

من فقط برام عجیبه اصلا این قرص تقلبی هستش چرا سه چهار روز اول آنقدر اثر داشت بعد به این سرعت اثرش رو از دست داد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان شما چی میخوری گلوریا؟آلفا اسلیم؟

گلوریا خوردم بار اول

بعدش الفا اسلیم

الان هیچی

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
حدود پنج شش کیلو میخواستم کم کنم من خیلی خیلی ورزش و رژیم داشتم دیکه استپ کرده بودم هیچ جوره کم نمیش ...

میشه داخل کپسولتو باز کنی از داخلش عکس بدی

نباید سفید باشه داخل کپسول

باید گیاهی باشه کلا

از کپسولتم عکس میدی ببینم؟

اخه چیزایی که شما میگین اتفاق نمیفته 

کلا من از ع

غذا حالم بهم میخورد تا اخرش

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

متاسفانه خیلیا هستن که بخاطر چندرغاز پول با جون آدما بازی میکنن

بخداوندی خدا به جان پسرم اگه بخام تبلیغ یا بازاریابی کنم طلوع صبح فردا رو نبینم

بجان پسرم منم مثل خود شما یه مصرف کننده قرص لاغری بودم.بخدا منم با مکافات تونستم اعتماد کنم چون من وقتی از اضافه وزنم ناراحت بودم اصلا راضی نبودم بخاطر لاغر شدن با جونم بازی کنم.آرزوها دارم برای خودم و همسرم و خوشبختیه پسرم که دوست دارم ذره ذره قد کشیدنش و به جایگاه و مقامی رسیدنش رو ببینم.برای همونم اصلا نتونستم از سایتا خرید کنم که دارو لاغری هم میفروشن.مثل فراز طب و دی.جی کالا و الماس طب و کلی سایتای دیگه که بعد از فروششون ککشونم نمیگزه بلایی سر مصرف کننده بیاد.حتی بهشون اگه تونستی دسترسی هم پیدا کنیم حداقلش میگن حتما درست استفاده نکردین و قطع تماس میکنن

واقعا برای من پیش اومد حالا نمیدونم ولی توی نینی سایت همیشه یه آدم بدبین پیدا میشه که به همه شک داره که بازاریابه

یه خانومی گفتن کیا الفا یا گلوریا خوردن و تجربه دارن

بعدشم گفتن تبلیغ نکنین الکی

اونوقت بخای از تجربت بگی.بگی من خوردم خوب بود.فک میکنن تبلیغ میکنی

خانومی ببین یه قرص که اصل و وارداتی باشه هیچوقت اونقد دست به دست نمیشه بیان با قیمت پایین بدن و بخاد جنس وارداتی دست بدست بشه شک نکن قیمتش چنننندین برابر میشه و بالای دوسه میلیون قیمتش میشه

موندم عطاریا و سایتا و بعضی اشخاص چطوری یه داروی قاچاقی وارداتی رو با قیمت ۳۰۰ ۴۰۰ ۵۰۰ ۶۰۰ میدن

اونم دست به دست میشه تا بیاد دستشون

اینا دست ساز تهران رو میدن دست مشتری بعدم مشتری و کلی بیماری لاعلاج که ....

حدود پنج شش کیلو میخواستم کم کنم من خیلی خیلی ورزش و رژیم داشتم دیکه استپ کرده بودم هیچ جوره کم نمیش ...

ببین من امروز صبح خودم رو وزن کردم حدود یک کیلو تو این ده روز کم کردم

وزن کن خودتو شاید وزنت کم شده ولی هنوز حس نمیکنی مثل من

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
ببین من امروز صبح خودم رو وزن کردم حدود یک کیلو تو این ده روز کم کردموزن کن خودتو شاید وزنت کم شده و ...

اونم شاید چون آب بدنت کم شده

اخه من نهایتش توی ده روز تا دونیم الی ۳ونیم رو کم کردم با اینکه استپ وزنیم خیلی رو مخ بود اصلا تکون نمیخورد.

دائم دارم آب میخورم

اره منم هر نیم ساعت اب میخوردم

دیگه از اونموقع تا الان که دیگه قرص رو قطع کردمم باز آب زیاد میخورم.دیگه عادت کردم اب زیاد بخورم.نهایتا بخام برم مهمونی جایی زیاد نمیخورم که یکسره نرم دستشویی که واقعا ادم خجالت میکشه همش بره و بیاد😅

توی دوره استفادم به مادرشوهرم و مادرم نگفتم دارم قرص میخورم

اینقد سوال پیچم میکردن که چته همش یه پات دستشوییه.

میگفتم مامان از بس جلو کولر خابیدم کلیه ام سرمایی شده😆😆😆

اره منم هر نیم ساعت اب میخوردمدیگه از اونموقع تا الان که دیگه قرص رو قطع کردمم باز آب زیاد میخورم.دی ...

فکر کردن بارداری 😂

من آب زیاد میخورم ولی دستشویی خیلی زیاد نشده

فکر کردن بارداری 😂من آب زیاد میخورم ولی دستشویی خیلی زیاد نشده

دفع چربی از طریق ادراره دیگه

یعنی چربیسوزی نداری🤔

فکر کردن بارداری 😂من آب زیاد میخورم ولی دستشویی خیلی زیاد نشده

میگم داخل کپسولتو نگاه کردی چجوریه پودرش؟

دفع چربی از طریق ادراره دیگهیعنی چربیسوزی نداری🤔

گلاب به روت اون یکی دفعم خیلی بهتر شده، فکر کنم ازون طریق چربی ها داره دفع میشه.