2789
عنوان

گلوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 106 پست
بارکد رو زدم عکس قرص رو‌اورد اما بازم معلوم نیست که درست باشه مگه بارکد درست کردن کاری داره اره منم ...

ديگه امید بخدا

اگه وزن کم کردی بیا خبر بده، منم میام میگم اگه خبری بود

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
ديگه امید بخدااگه وزن کم کردی بیا خبر بده، منم میام میگم اگه خبری بود

ببین من الان کد رو‌تو سایت fda هم زدم درست بود 

ظاهرا قرص من اصله 

واقعیت خودم انتظار نداشتم قرصش اصل باشه 

اما میگفتم فیک باشه اما خوب هم باشه باز عیب نداره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در چه وضعیتی هستی ؟قرصها اثر کردن ؟من روز پنجم مصرف هستم احساس میکنم هر روز تاثیرش داره کمتر میشه عج ...

منم روز ششم هستم دقیقا همین حس رو دارم

روزای اول اصلا احساس گرسنگی نمیکردم ولی امروز خیلی حسشو داشتم، 

منم روز ششم هستم دقیقا همین حس رو دارمروزای اول اصلا احساس گرسنگی نمیکردم ولی امروز خیلی حسشو داشتم،

ای وای من خیلی خورده تو ذوقم 

خیلی به این قرص امید داشتم 

حدود یک هفته کل تاپیکهای نی نی سایت مربوط به تجربیات گلوریا رو خوندم تمام اوناییکه خورده بودن یا همون روزهای اول براشون عوارض نشون داد و ول کردن یا اینکه لاغر شدن اصلا ندیدم کسی بگه گلوریا رو دوره شو خوردم اما لاغر نشدم 

منم روز ششم هستم دقیقا همین حس رو دارمروزای اول اصلا احساس گرسنگی نمیکردم ولی امروز خیلی حسشو داشتم،

اول گفتم شاید قرص من تقلبی بوده اما اخه سه روزه اول دقیقا همون علایمی رو داشت که بقیه کاربرها اینجا گفتن کلا اشتهام صفر شده بود پرحرف شده بودم نمیتونستم بخوابم انرژی ام هم زیاد شده بود یعنی کارایی قرص درست بود خیلی خوشحال بودم وقتی علایم رو دیذم گفتم قرصش اصله اما بچه ها میگفتن تا آخر دوره اشتهامون رو از دست داده بودیم فقط له زور چند تا قاشق غذا میخوردیم اما من امروز که روز پنجم بود حس کردم داره اشتهام برمیگرده تپش قلب هم نداشتم 

اینجوری تا روز دهم کلا قرص بی اثر میشه

من میخوام الفا اسلیم بگیرم نمیدونم خوبه یا نه

عالیه و شاهکاره بخدا 

من خیلی راضی ام ازش

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
مگه آلفا اسلیم هم خوردی ؟تا جاییکه یادم میاد گلوریا میخوردی

اره خوردم

واسه اخرین دوره ام الفااسلیم خوردم

بدنم به گلوریا داشت عادت میکرد واکنش نشون نمیداد

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
اول گفتم شاید قرص من تقلبی بوده اما اخه سه روزه اول دقیقا همون علایمی رو داشت که بقیه کاربرها اینجا ...

نمیدونم بخدا منم خیلی تو ذوقم خورده، انتظار داشتم حداقل شش کیلو تو یه دوره کم کنم. 

چند کیلو اضافه داری؟ 

اره خوردمواسه اخرین دوره ام الفااسلیم خوردمبدنم به گلوریا داشت عادت میکرد واکنش نشون نمیداد

بعد از چه مدت به گلوریا واکنش نشون نمیداد؟

ببین منو که بادته چند بار میخواستم این قرص رو‌بخورم هی پشیمون میشدم شک میکردم بیخیال میشدم آخر خریدم سه روز اول تمام علایمی که بچه ها میگفتن داشتم انرژیم خیلی زیاد شده بود خیلی حرف میزدم بعد اصلا نمیتونستم هیچی بخورم سه روز اول حتی چایی خوردن برام عذاب بود سه تا قاشق تو سه روز نخوردم خیلی خوشحال بودم گفتم قرصم اصل هست من شنیده بودم بعد از سه روز دیگه بدن کمی عادت میکنه غذا خوردن عذاب نیست اما اشتها نداریم یعنی بچه ها میگفتن ما اشتها نداشتیم به غذا اما بالاخره چند تا قاشق میتونستیم بخوریم اما من از دیروز که روز پنجم هست  دیکه اشتهام داره آروم آروم برمیگرده بچه ها میگفتن ما اصلا گرسنه نمیشیم اما من دیشب گشنه شده بودم اخه اگر این قرص اصل نبود چرا سه روز اول کامل اثر کرد شوهرم میگه بدنت عادت کرده میکم اخه با چهار روز بدنم عادت کرده ؟آنقدر زود ؟