2789
عنوان

گلوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 106 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیزی کم کردی؟ عوارض نداشته تاحالا؟ من برای خواب شبم خیلی به مشکل برخوردم

اره منم تا ی هفته اول بیخوابی داشتم.ب مرور بهتر شد.راسش اصن وزن نکردم خودمو صورتم ک خیلی لاغر شده من بالاتنه لاغری دارم.پهلوهم داشتم یکم ک تو این ی هفته مشخصه ک جمع تر شده. فقد ران و باسن دارم ک خیلی رو مخمه ولی هنوز تاثیری روش ب چشمن نمیاد .ترازو هم ندارم اصن نمیدونم وزن کم کردم یا نه

اره منم تا ی هفته اول بیخوابی داشتم.ب مرور بهتر شد.راسش اصن وزن نکردم خودمو صورتم ک خیلی لاغر شده من ...

من گلوریا در بنفش گرفتم کد رجیستری هم داره ولی نمیدونم چطور اصالتش رو چک کنم، منم شکم پهلو دارم خدا کنه کم کنیم با اين همه دردسر، من سه شبه خوابیدم. 

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
تو چهار روز؟من دو‌روزه میخورم تغییری تو وزنم ندیدم اشتهام کم شده

من خیلی ریزه خواری داشتم، از روز اول که قرص رو خوردم ریزه خواریم حذف شد، شاید بخاطر اونه 

منم دو‌روز نخوابیدم تازه سه چهار ساعت بود خوابیده بودن باز بیدار شدم خیلی هم حرف میرنم این خیلی بده

برای منی که کم حرف بودم زیاد حرف زدنم جالب بود ولی فقط روز اول اینجوری بودم، شما چند خریدی؟ 

۷۰۰ تومن خریدم اما پرداخت درب منزل داشت با پول پیک شد ۸۲۰ تومن

رجیستریش رو چک کردی؟ من توی سایتش میرم اصلا اون کادرشو نمیاره که کد بخوام وارد کنم. 

رجیستریش رو چک کردی؟ من توی سایتش میرم اصلا اون کادرشو نمیاره که کد بخوام وارد کنم.

بارکد رو زدم عکس قرص رو‌اورد اما بازم معلوم نیست که درست باشه مگه بارکد درست کردن کاری داره 

اره منم میزنم سایتش جایی نمیاره کد رو وارد کنم 

تازه دایین سایت فارسی نوشته شده

داخل درب قوطی هم کد داره 

یک کد هم رو کارتون بود