2777
2789
دوستان پیج اینستا ی خانمی پودر پسرزایی میفروشه میگ ۹۹درصد جواب چقدر میشه اعتماد کرد بعد اینک مگ چی ت ...

چرت و پرت نخوریا....

همون گرمیجات و ... معقول بخور

بقیه ش رو بسپر به خالقش 

باید برخاست، دنیا با آنها و مولا با ماست... این پیچ تاریخی طاقت فرساست، باطل خواهد رفت و حق پابرجاست..

من فقط شنیدم باید گرمیجات خیلی بخوری دمنوش دارچین و زنجبیل خیلی مصرف کن قبل از بارداری دو الی سه ماه هم سردی و لبنیات نخور 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خانم یه دختر داره حالا یه پسرم میخواد دلیل بی احترامی هاتون چیه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
دوستان پیج اینستا ی خانمی پودر پسرزایی میفروشه میگ ۹۹درصد جواب چقدر میشه اعتماد کرد بعد اینک مگ چی ت ...

این چیزا همش دروغه. اگه پسر شد که میگه کار من بوده دختر شد هم میگه همون یه درصده.

برو آی وی اف کن

یکم مغز خربه علت افزایش حجم مغز تون که بلکه یکمفهمیدید به زور ی چیری رو بخوای بد میشه

اینقدر بی تربیت بودن به نظرتون بد نمیشه؟؟؟به شما چه ربطی داره کی چی میخواد از خدا چرا تاپیک مردم رو بهم میریزی