2777
2789
عنوان

مراسم ختم

73 بازدید | 6 پست

فردا مراسم ختم مامان بزرگ مامانمه امروز زنگ زدم به خالم که بپرسم فردا چه ساعتی بیایم بریم سر خاک چون من این دوروز رو یه مشگلی داشتم نرفتم فردا ختمشه خالمه امروز دومشه سه تا پنج مراسم داریم فرداهم ختمه اش بعدش دیگه قط کردم یادم رفت بپرسم فردا چه ساعتی دیگه باز به خالم. زنگ زدم جواب نداد زنگ زدم یه خاله دیگم اون جواب داد ازش پرسید فردا ختم چه ساعتیه گفت امروز ختمش کردیم خیلی داشت شلوغ میشد دیگه الان توی مراسم ختمش کردیم گفتم وایی من خبر نداشتم الان من چطوری بیام گفتم فردا چی میشه گفته فردا فقط درجه یکا میرین سر خاک وتمام نمیدونم منم درجه یک حساب میشم یا نه الان چطوری به مادر شوهرم بگم اون فکر میکنه فردا مراسم ختمه الان چی بهش بگم ایا میشه ماهم بریم سر خاک اخه همه ای درجه یکا انجان میشه برم یا نه بده وحالا به مادرشوهرم چی بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب مگه اشکالی داره بخام باهاش برم

بله

خب اگر هر کسی بگه مگه عیب داره مادرشوهرم را ببرم پدر سوهرم رو ببرم خواهر شوهر ببرم دوست ببرم

خب نمیشه

وقتی میگن درجه یک یعنی نمیخوان یا شام بدن یا اینکه فقط به اندازه ی تعداد قرار غذا سفارش بدن

من الان به مادرشوهرم چی بگم 😭

والا نمیدونم

خب ببر دیگه

نهایت اگه کسی چیزی گفت بگو خب شما از قبل خبر ندادخ بودید

ولی کلا همیشه سعی کن بک روز قبل یا همون روز مثلا به نادرشوهرت اینا بگی ختم یا چی اول خودت مطمئن شو بعد