2777
2789

اینکه ادم دختر دوست داشته باشه یا پسر چه اشکالی داره خدا که بخیل نیست من باردارم دوست دارم بچم پسر باشه این خانم هم کنار دعا و مصلحت خدا تلاششو میکنه به خواستش برسه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به این چیزا نیس بیشترشم از طرف مرده

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

این مال سالهای گذشته بود که مردم علم نداشتن الان میشه بااسیدی کردن محیط رحم یا بازی کردن اون جنسیت ر ...

هیچ چیزی صدرصد نیست خود دکتر زنان میگه ۸۵ درصد ممکنه بشه ضمنا همه چی دست خداست بازور و پافشاری عاقبت خوبی نداره

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یکم مغز خربه علت افزایش حجم مغز تون که بلکه یکمفهمیدید به زور ی چیری رو بخوای بد میشه

اگ دلت پسر نمیخاد اینجا چیکار میکنی گمشو بیرون  یکی نیست بگه چرا توتایپیکای پسر هستی !

من یه بار پرسیدم برای دخترزایی چه کنیم هیچکس جواب درست حسابی نداد 😐

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉