2777
2789

چ باسن‌ پهنی داره خوش بحالش😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عزیزم اصلا شکم نداره🤔

به شکم کتری ندارم جانم

هر کسی ی مدل چاق میشه پهلو داره باسن داره احتمالا ران پا 

بازو

زیر سوتین 

ربطی نداره به من یا دیگری ولی چون نظر داده شده منم نظرمو گفتم 

موهاشم خوشگله ولی کم پشته رسیدگی کنه بهشون حیفه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهاشو اندازه کوتاه ترین لایه اش بزنه

خط صاف

مرتب درمیاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
موهاش میگه کم حجمه گفتم بخاطر لخت بودن موهات هست

چون بلنده و لخت شاید اینجوری فکر می‌کنه 

وگرنه کم حجم نیست 

همین حجم از مو اگه فر یا وز بود خیلی پرتر خودشو نشون میداد ولی موی لخت و صاف خیلی پر نشون داده نمیشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چون بلنده و لخت شاید اینجوری فکر می‌کنه وگرنه کم حجم نیست همین حجم از مو اگه فر یا وز بود خیلی پرتر ...

اره منم بهش گفتم الان دوستان میگن موهات خوبه خیلی دوستداره پرتر بشه